0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/Printscreen

UDARNE VESTI DANA: ‘Petarda’ Rusije na startu SP i reakcija Putina, košarkaši Partizana u prvom planu

Objavljeno: 14.06.18 u 23:35

Dan za nama obeležio je start Mondijala u Rusiji i neverovatna pobeda domaćina nad Saudijskom Arabijom 5:0.

U Moskvi na stadionu Lužnjiki danas je otvoreno Svetsko prvenstvo u fudbalu. Rusija je demolirala Saudijsku Arabiju. Peti gol ‘zbornaje komande’ je izazvao urnebesnu reakciju prvog čoveka Rusije Vladimira Putina, ali i predsednika FIFA Đanija Infantina. Konferenciju za novinare domaćeg tima prekinula je poruka upravo prvog čoveka Rusije.

Dan je obeležio i KK Partizan koji je danas dobio vajld-kard za Evrokup. Takođe, moguć je povratak reprezentativca Srbije, a Vanja Marinković je produžio ugovor. Nažalost, od jednog pojačanja nema ništa.

Kada je reč o Humskoj, ali fudbalu, mladi napadač je napustio Partizan, ipak lepe vesti stižu iz Saudijske Arabije. Zoran Tošić je sa druge strane na meti Turaka.

Crvena zvezda je danas otputovala na Zlatibor, a uskoro bi mogla da ostane bez jednog napadača. Račić se oprostio od saigrača i otišao u Valensiju. Bivši golman crveno-belih Saša Stamenković se vraća u Azerbejdžan.

Šok je stigao iz Vranja, jer bi Dinamo mogao da odustane od Superlige. Zdravko Mamić je uhapšen u Bosni i Hercegovini. Sve vezano za Mondijal možete da pročitate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter