3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ TURSKE: Bambi možda napusti Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 14.06.18 u 22:05

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu, a da li će u nju ući sa jednim od svojih najboljih igrača, još uvek je ‘enigma’.

Zoran Tošić vredno trenira sa crno-belima, rekao je da će najverovatnije ostati u Beogradu, ali Turci se ne slažu sa tim. Naime, kako prenosi portal ‘Gunebakiš’, popularni Bambi bi mogao da napusti Humsku ovog leta.

Zainteresovan je povratnik u Super ligu Turske Rize. Po navodima turskog medija, Zoran Tošić je na vrhu liste željenih pojačanja. Srpski reprezentativac ima ugovor sa crno-belima do 2020. godine.

Trenutna cena po Transfermarkeu mu je tri miliona evra, ali bi Tošić Humsku mogao da napusti i za manju svotu novca. Bambi je prošle sezone odigrao 31 utakmicu za Partizan, postigao je 14 golova i šest puta je asistirao.

0
0

3 Komentara

  1. Bambi je dosta kuburio sa povredama pa zbog toga nije bas zablistao shodno svom znanju i renomeu. Ali, on je majstor koji zasluzuje veliki respekt zbog ljubavi prema klubu, dosao je bez ucenjivanja kluba iako je mogao da prihvati super ponudu iz Turske nakon Rusije. Sad je cak u mogucnosti da svom Partizanu omoguci i da fino zaradi. Tako to rade fr i korektni clanovi Crno-bele porodice!

    0
    0
    Odgovori
    • Pitaj nekoga ko radi u Zemunelu kako se ponasa na treninzima, kako se odnosi prema strucnom stabu i saigracima, kako se parkira na kraju krajeva jer misli da je ceo parking njegov, pa onda meri kako je to fer i korektan clan porodice…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter