4
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

BAZIČNI DEO: Zvezda otišla na Zlatibor bez Melega i Bena

Objavljeno: 14.06.18 u 12:57

Ekspedicija Crvene zvezde jutros se uputila ka Zlatiboru gde će obaviti deo priprema.

Na poznatoj srpskoj planini će šampion Srbije boraviti do 21. juna.

Plan je da ovaj deo priprema Zvezde bude bazičan, a stručni štab će akcenat baciti na sticanje fizičke snage koja će značiti fudbalerima crveno-belih već u prvim kvalifikacionim mečevima za Ligu šampiona.

El Fardu Ben i Dejan Meleg nisu otišli sa ekipom na Zlatibor jutros, ali će se uskoro pridružiti saigračima.

SPSIAK PUTNIKA:

Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Nenad Milijaš, Stefan Hajdin, Strahinja Eraković, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Aleksandar Pešić, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Andrija Luković, Filip Bainović, Ze Markos, Veljko Nikolić, Stefan Cvetković, Damjan Gojkov i Aleksa Terzić.

0
0

4 Komentara

  1. Lako je odraditi prelazni rok sa budžetom od 50 miliona, još kad i u ligi petice.Pa do juče se računalo na štopera iz Batea, pa ništa, hoćeš na brzinu pa kad se ne uklopi, kriv onaj ko ga doveo, a greši se (i mnogo veći i bogatiji klubovi) i kad se dovodi na tenane.

    0
    0
    Odgovori
  2. Trebalo je odraditi prelazni rok kako treba I ako se juri Liga Šampiona da pojačanja otputuju na pripreme. Novi štoper (stranac), ofanzivni vezni (stranac), centarfor (stranac).

    0
    0
    Odgovori
    • Druže „Pifke“ nisi bio decidiran do kraja! Ovi stranci koje si ti naveo, bi obavezno trebali da budu „kapitalci“ iz Afrike i J.Amerike! Jel’ da?! U tom slučaju, sa dobrim „kapitalcima“, sigurno ulazimo u grupnu fazu LŠ, ali u pikadu! Za ta, po tebi deficitarna mesta u timu, ne bi mogli da konkurišu Eraković, Veljko Nikolić i Joveljić, jer oni „nemaju iskustva“, to je jedino objašnjenje ovih genijalnih vizionara, koji su zaseli u Zvezdi! Druže „Pifke“, za tvoju informaciju, ovi mladi igrači Zvezde su „doktori za fudbal“ u odnosu na one buduće „kapitalce“, koje će ovi genijalni vzionari dovesti! Ali, ovim limitiranim čelnicima nedostaje hrabrosti i znanja, kada gurnuti mladog igrača u vatru! Možda će biti bolje, već sutra i u Zvezdi, posle „ulaska u kružni tok“!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter