2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SNIMAK TUČE IZ ‘PRVOG LICA’: ‘Rat’ na Istoku snimljen sa atletske staze

Objavljeno: 26.04.15 u 13:03

Mnogo snimaka jučerašnje tuče navijača Crvene zvezde i Partizana, kao i njihov sukob sa policajcima preplavili su internet, ali jedan od njih koji se nedavno pojavio detaljno prikazuje šta se sve dešavalo na istočnoj tribini.

Sve je počelo zatrčavanjem dela navijača Partizana ka protivničkim pristalicama koje su bile stacionirane na Istoku, a onda se u tulu umešala interventna brigada, potom su navijači Crvene zvezde pokušali da probiju barijeru, a onda je na scenu stupila i žandarmerija. Sve u svemu opšti haos koji je u potpunosti zasenio utakmicu o kojoj i nema mnogo šta da se priča.

Pogledajte i u krupnom planu kako je prošao jedan od navijača Partizana koji je tražio kavgu, zatim ko je to još bio sa upravom Partizana u loži „Dragan Džajić“ i šta je o svemu imao da kaže ministar policije doktor Nebojša Stefanović.

Postoje indicije da su u tuči prednjačili i gosti iz inostranstva, jedan od funkcionera Crvene zvezde našao se na severnoj tribini kako bi smirio strasti, a fotografije koje su napravili naši fotoreporteri izazvali su vašu veliku pažnju pa je pogledajte još jednom.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. pljujem po njima to nisu navijaci svojih klubova vec stoka koju treba izolovati na goli otok ali kakva smo drzava vidi se po ovome niko tu nece odgovarati se mozda klub sto ce da trpi posledice !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter