17
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

ZAR JE OVO DERBI? Tuče, krv, 0 od fudbala… (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 25.04.15 u 21:21

To nije derbi! Nikako. Nula od fudbala, nula od golova, a o incidentima, tuči, privođenju i svim ružnim slikama koje će obići svet, da i ne govorimo. U stvari, ne treba ćutati, ali nekako sva priča ispadne uzaludna i ovakve scene se prečesto ponavljaju… To su ta srpska posla. Nažalost.

Na terenu je bilo fer i korektno, ali je sve to palo u vodu. Umesto da pričamo o igri, golovima, potezima, talentima… U oči pada prolivena krv!

Partizan je ovim remijem ostao na pet bodova viška u odnosu na Zvezdu, šest kola pre kraja šampionata. A raspored do kraja manje je naklonjen crno-belima.

Ako je nekome do fudbala posle svega…

hotsport.rs       

0
0

17 Komentara

  1. Poslije 16 vjekova opet invazija Vandala. Zbog ove invazije sutra ko god je normalan, makar iole, nece pozeljeti da ode, bilo sam a jos manje sa dijetetom, na ovakve nazovi sportske VANDALSKE manifestacije.
    PORUKA: Bruka
    LIJEK: Milicijska cvsrta ruka
    Dokle ce normalan svijet da bude talac retardiranih umovaNaprijed Milicijo
    https://www.youtube.com/watch?v=n3mUdc8Yc4E

    0
    0
    Odgovori
  2. Hvataj, hapsi, ubij, gazi….Naprijed Milicijo

    Poslije 16 vjekova opet invazija Vandala. Zbog ove invazije sutra ko god je normalan, makar iole, nece pozeljeti da ode, bilo sam a jos manje sa dijetetom, na ovakve nazovi sportske VANDALSKE manifestacije.
    PORUKA: Bruka
    LIJEK: Milicijska cvsrta ruka

    https://www.youtube.com/watch?v=n3mUdc8Yc4E

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma ko ih bre jebe.. Trebali su da se poubijaju, lep primer ostavljamo omladini i drugim drzavama koje su ovo gledale… aj deca kada se potuku, ali ovo bre matori konji,sramota, idu na utakmice da bi se tukli???.. Njih treba mlatiti dok ne postanu dozivotni invalidi!!!!! pa nek onda stavi prst na celo i zapita se STA MI JE OVO TREBALO..
    @Lazar tako je Lazare i ja takodje mislim da treba ugasiti sve nase fudbalske klubove, igraci brukaju „Fudbal kao igru“ navijaci brukaju Srbiju.. sastavili su KATASTROFU sa UZASOM.. P.S Gledaj te kulturno obrazovni program „Parovi“ sve lepse od lepseg.!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Tamo mi pevaju oj Kosovo Kosovo a kad bi ih poslao da ratuju za njega razbezali bi se ko pi..e, masa bezvrednih parazita, dno dna…

    0
    0
    Odgovori
  5. Niko od tih “navijaca“ nije tamo zbog fudbala,sami traze nevolju…Zbog takvih,normalni ljudi ne mogu na miru da odu na stadion,povedu decu sa sobom…To je neizivljeno,isfrustrirano,primitivno…Sve najgore…

    0
    0
    Odgovori
  6. Kad vi kao ozbiljne novine objavite, i slikama pokazete ko to na svakom derbiju i na svakoj utkamici pravi sranja, prekide i ostalo , i kada ne budete stajali na stranu drzave nego budete objektivni, i pokazete istinu mozda se nesto i uradi.

    0
    0
    Odgovori
  7. Da manje novinari , politicari i osala bagra sere te i pisete svasta , lozite omladinu nebi bilo ovih incidenata ..Nego novinari pisu svasta nema ni trunke istine samo pali omladinu i zeljom za dokazivanje a dok politicari mesaju sveje prljave prste u Srpski sport.. E zbog toga nam je sport go kurac.. Secam se ranije u komsiliku dreka uvek bila borba za loptu a sada se samo cuje povracanje, treturanje,razbijanje flase.. Danas klinci gledaju samo kako ce da se naduvaju napiju i nekome razbiju glavu ..

    0
    0
    Odgovori
  8. Sve smo videli samo ne fudbal,pricaju o nekim sansama,taktikama a ne znaju da igraju fudbal,stvarno smesno,Po meni treba da se ugasi srpski fudbal i reprezentacija jer ne znaju nista,bolje te pare da daju ovima koji nemaju para za hleba,nego se tu dzabe mlate.

    0
    0
    Odgovori
  9. Po meni treba da se ugasi fudbal u srbiji kao i reprezentacija jer ni jedni ni drugi ne znaju nista,samo se mlate dzabe bolje te pare drzava sto im daje da daju ovoj sirotinji koja nema za hleba,nego se tu prave pametni.Ovo danas sto je bilo je samo pokazatelj kakav je srpski fudbal,ja ne razumem nista pricaju o nekim sansama,fudbalu itd a ja ili sam slep ili oni ne igraju fudbal.GASITE SE JER NISTE ZA K….!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. Ono nisu navijaci koji su dosli da bodre svoj klub, ono je obicna stoka!!!! sto se tice policije trebala je da ih zgazi a ne da stoji kao nemi posmatrac…

    0
    0
    Odgovori
  11. Jedan policajac uboden 2x u ruku nozem!!!Pa čekaj bre jel taj krenuo na DERBI da bodri svoj klub ili da nekoga izbode!Pa kakav čovek moraš biti da bi nekoga napao nozem?Fujjj bre bando jedna

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter