6
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

MINISTAR POLICIJE STEFANOVIĆ: Oštre kazne za huligane!

Objavljeno: 26.04.15 u 10:45

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros da očekuje oštre kazne za izgrednike koji su učestvovali u neredima uoči fudbalske utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Stefanović je, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, rekao da ne shvata poriv dela navijača da dođu na stadion da bi se obračunavali s policijom.

– Povređeno je 35 policajaca, ali na sreću niko nije s teškim telesnim povredama. Očekujem od pravosuđa da u izricanju kazni pokaže oštrinu i pošalje poruku da ubuduće ovakve stvari neće biti tolerisane – rekao je Stefanović.

hotsport.rs – Tanjug

0
0

6 Komentara

  1. A ko ce da kazni policajce pojedince koji su sve vreme se oglusavali o komaden nadredjenih i samo dolivali ulje na vatru ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve huligane treba dati na doživotnu robiju i svakog ko prekine utakmicu!! Da mi, normalni ljudi, možemo u miru pogledati utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Do sukoba je doslo krivicom policije jer nije razdvojila delije i grobare na istocnoj tribini…Jer se ovo sve desilo i na stadionu JNA…Isto su navijaci Partizana napali navijace Zvezde na istocnoj tribini…I drugo da policija sa 20policajaca nije usla na severnu tribinu nebi bilo nista…

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa to to,huligane hapsite naravno,to nam je glavni problem u drzavi,resite se huligana,i sve ce biti okej,ma kako vas vise nije sramota 🙂 ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter