8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRANCI ZAPOČELI HAOS NA DERBIJU: Huligani iz Rusije započeli krvavi obračun

Objavljeno: 25.04.15 u 23:58

Prema određenim informacijama, veliki neredi koji su obeležili 148. „večiti derbi“ i koji su počeli pred start utakmice, inicirani su od strane inostranih navijača.

Naime, huligani koji podržavaju fudbalski klub  Spartak iz Moskve i koji su tradicionalno u dobrim odnosima sa Delijama, prvi su krenuli na policiju.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o navijačkoj grupi „Fratrija„, koja navija za moskovski Spartak, a koja redovno dolazi na mečeve Crvene zvezde.

Ipak, više o ovom slučaju biće poznato u narednim danima nakon detaljne istrage nadležnih organa.

Meč između Crvene zvezde i Partizana završen je bez pobednika, rezultatom 0:0.

I Grobari su na ovom meču imali pojačanje pošto su im se priključili navijači iz komšiluka.

hotsport.rs    

0
0

8 Komentara

  1. Jeste ovi sto beze na Jug sa Istoka su navijaci Spartaka! ahhahahah
    Imate dobar snimak kada navijac JSD nasrce bakljom na starijeg coveka na Istoku… Medjutim, stara kajla ga je tako sastavio, da se ovaj drogirani klinac ili ko zna sta, slobodno mozemo reci IDOT (kako nazvati coveka koji je dosao na stadion da pravi nerede) oburkao za ceo zivot! Dovidjenja i prijato!
    https://www.youtube.com/watch?v=nJBgFFD52Sk
    E tako se bije stoka!

    0
    0
    Odgovori
  2. Smesni ste sa vasim vestima … Cak sta vise zalosno ,hvala bogu ima snimak i imas opciju hd i sve vidis ko je zapoceo. Drzavu vode kriminalci a ovi klosari su njihovi piuni npr. strasni ivan bogdanov kao smiruje situaciju, alo bre ko je on i sta ce on uopste na slobodi a ne na utakmicu da zavodi red

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je neistina, momci su bili par redova iznad nas na utakmici, sve vreme su mirno pratili meč bez ikakvog divljanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter