27
Domaći fudbal

SKANDAL: Nebojša Čović na sred severa na derbiju pred finale ABA lige! (FOTO)

Objavljeno: 25.04.15 u 20:23

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, našao se u centru pažnje u fudbalskom 148. derbiju sa ekipom Partizana!

Čović je uslikan u društvu sina Filipa i zeta Miloša Ninkovića, inače predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, pokušava da smiri strasti na uzavrelom severu koji je „goreo od nereda“ pred start utakmice.

Zbog navedenih nereda, meč je kasnio čak 45 minuta. Zanimljivo, Čović se na „večitom derbiju“ našao uprkos činjenici da crveno-beli, i to košarkaši u kojma je funkcioner, igraju večeras prvi meč finalne serije ABA lige, od 21:00 sat sa Cedevitom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

hotsport.rs    

0
0

27 Komentara

  1. Lopovcina,a procitah komentar,70% srba navija za cv 🙂 ,ima malo vise od 50%,ali kao sto kaze njihov av,da ga je sramota kako ‘Nam lepo ide,msl mozda na njega i bandu oko njega,da se super lepo zivi,tece med i mleko,nek im bude.Pozdrav za sve prave navijace,pre svega realne!

    0
    0
    Odgovori
  2. SKANDAL JE ZBOG TOGA STO SU ON,BOGDANOV,VESIC I SLICNI NAPALILI DECU DA SE SUKOBE SA POLICIJOM A KASNIJE IZIGRAVALI MIROTVORCE. CEO SVET JE VIDEO KO JE BOGDANOV,SAMO U BANANA DRZAVI ON I DALJE SLOBODNO SETA A DA STVAR BUDE GORA ON JE VODJA NAVIJACA KOLIKO VIDIMO NA SLIKAMA. kAKAV PREMIJER I PREDSEDNIK,TAKVA I DRZAVA,MAFIJASKA,LPOPVSKA,…. SVE JE OVO LOSE IZREZIRANO KAO I ONO SA PP APARATIMA I SL

    0
    0
    Odgovori
  3. A izvinite, zašto je ovo skandal?!
    Zato što je čovek uleteo u totalni haos između policije i navijača pored stolica, baklja i pendreka, i pokušao da smiri strasti?

    Admine, jel ni ovaj komentar nećeš pustiti?
    Aj jednom samo daj objašnjenje zašto ne puštaš komentare koji nemaju nijednu jedinu uvredu, psovku, govor mržnje po bilo kom osnovu?

    0
    0
    Odgovori
  4. PRAVI HAOS U ZEMLJI DA NJEGOVI GRESI PADNU U DRUGI PLAN I ZABORAV, ALI NECE MOCI, NECE PROCI, STICICE GA BOZIJA KAZNA..!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! SNAGOM PARTIZANA-PROTIV STUBOVA SRAMA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Poznajući lik i delo dotične persone,teško da je on tu išta smirivao,pre će biti obrnuto. Čovek sa debelim iskustvom kada su takve situacije u pitanju.

    0
    0
    Odgovori
  6. Glodari, smeta Vam Čović, jer ne možete da pobedite na SILU, ni sudije vam više ne pomažu ! Treba da budemo bolji za 30 razlike da bi pobedili sa 10…..BOLI VAS ČOVIĆ, neka boli…..pa kk partizan je veci privatni klub od ZVEZDE ! Vod ega 20 godina isti ljudi, ne smeju da odu, jer ce da se otkrije gde su završile DRŽAVNE PARE, u koju crvenu političku stranku ! Onaj ko je omogucio da se slije novac u klub, taj je posle uzimao sa KAMATOM….a plus su placene slike, dzipovi…sudije i ostalo…..a kod nas se vodi DOMACINSKI klub, i rezultati su tu, i to bez gepekovanja i sotalih MUTNIH RADNJI van terena, nego NA TERENU , tamo gde se pokazuješ u EVROPI, a zna se da bez sudija, kk partizan kao i fudbalski….ne zna za pobedu !! Doktore Čoviću, samo cepaj glodare, i samo napred, privatizuj ZVEZDU, pa da osvojimo EVROLIGU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Seti se svojih reči dogodine kada pravi kk bude trebao da izađe iz zamrzivača. Biće veliko „klanje“ između familija Čović i Vučić,domaćinsko poslovanje cccc. Bože svakakvih debila.

      0
      0
      Odgovori
  7. taman kad sam mislio da ovu lakrdiju od SERBIJA , mazica, i … NE komentarisem a ono poslastica … ko moze da ovo odcuti ?! covic dok nije postao clan uprave PREZADUZENE zvezde , fudbal nije gledao i fudbalska pravila NE poznaje ( njegova izjava posle prve odgledane utakmice ). COVIC NA SEVERU ??? !!! sve o njemu kao sportskog radnika, coveku , manipulanta , coveka koji uvek nesto radi kako bi skrenuo paznju sa tema : 1)kako je MUTANTA od FMP-anapravio i.. da mu KSS i svi ostali organi vlasti dozvole. 2)njegove radnje na severu K i M … sve i puno, puno , … ima toga … kome se na severu covic dodovorava ??? koliki je SKANDAL … sami procenite … mozda podrsku o proslosti… i sadasnjosti … bas sa severa ocekuje ?!

    0
    0
    Odgovori
  8. Pa ovaj glavonja pored u crnoj majici sa mrtvackom glavom , je uslikan posle sa razbijenom tikvom, mnogo je blizu covicu mozda mu je obezbedjenje???

    0
    0
    Odgovori
  9. Ponos SEVERA…bem di zivot kad on nekome moze biti idol…Uzme Vam covek klub,uzma pare od drzave za svoj privatni klub i…on mu jos i aplaudiraju…Tesko razumeti

    0
    0
    Odgovori
  10. Grobar sa, ne volim Čovića, ali ne vidim ništa u tome skandalozno što je gledao vječiti derbi u fudbalu i što je pokušao da sredi situaciju na tribinama. On jeste kreten, ali u ovome ne vidim ništa skandalozno.

    0
    0
    Odgovori
  11. Sto li si dosao coravi…mozda si se ponadao pobedi i nekoj tituli kao što kradete u basketu…mozes samo da sidjes do dole da se napases te trave na ovom stadionu na kojem su reflektori coravi kao ti.

    0
    0
    Odgovori
  12. …Vaš sajt je postao maliciozniji, i manje profesionalan, od ostrašćenog Tegeltije i njegovih emisija na amaterskim TV stanicama…

    0
    0
    Odgovori
  13. Mnogo ste pristrasan portal ! grobarski ,vec duze vreme vas pratim! Ne razumem sta je ovde skandal?? stvarno ovo nema smisla

    0
    0
    Odgovori
    • I ja citam vest i nije mi jasno sta je ovde skandalozno, on kao neko ko je dosao na derbi ima pravo da izabere mesto na stadionu odakle ce posmatrati utakmicu, ili je to mozda zabranjeno ?!?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter