5
Domaći fudbal

BEZ KOMENTARA: Evo kako su Rusi izvestili o tuči sa Večitog derbija (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.15 u 13:35

Snimci incidenata sa jučerašnjeg 148. večitog derbija brzinom munje obišli su svet, a među prisutnima pored stadiona Rajko Mitić bio je i snimatelj ruske televizije Raša tudej (Russia today) koji je u sedište svoje medijske kuće poslao poražavajući snimak.

Ovaj (ne)srećnik se našao u epicentru tuče između Grobara, koji su pokušavali da se probiju ka istočnoj i severnoj tribini, i policije koja je pokušavala da ih psreči u tome. Nakon toga izbili su incidenti i na samom stadionu gde su u glavnoj ulozi bili navijači Crvene zvezde i žandarmerija.

Pogledajte i u krupnom planu kako je prošao jedan od navijača Partizana koji je tražio kavgu, zatim ko je to još bio sa upravom Partizana u loži „Dragan Džajić“ i šta je o svemu imao da kaže ministar policije doktor Nebojša Stefanović.

Postoje indicije da su u tuči prednjačili i gosti iz inostranstva, jedan od funkcionera Crvene zvezde našao se na severnoj tribini kako bi smirio strasti, a fotografije koje su napravili naši fotoreporteri izazvali su vašu veliku pažnju pa je pogledajte još jednom.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. MI SMO GROBARI, NAJACI SMO NAJACI!!!
    A policijske pudlice, a posebno one LEGENDARNE mafijaske, mogu samo da kmece, i da beze…
    UZDRAVLJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Зашто су Гробари хтели да се пробију до Источне и Северне трибине??? Свима је јасно да су навијачи Партизана највећи кривци за инциденте испред стадиона и на стадиону!

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro se zna ko je bio domaćin i ko je lomio i palio svoj stadion. Ta retorika oni su prvi počeli ili ovaj mi je rekao to i to, pa sam ja morao da srušim svi i mlatim se sa policijom, neka ti ostane za pravdanje kod razredne…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter