10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRONAŠAO NOVOG KRIVCA ZA REMI U LUČANIMA: Klinci pored aut-linije nisu želeli da nam vrate loptu iz auta

Objavljeno: 27.10.15 u 10:59

Trener Partizana, Ljubinko Drulović, nije dugo čekao na prvi kiks po dolasku na mesto šefa struke kluba iz Humske.

Crno-beli su i u 15. kolu razočarali navijače odigravši tek 2:2 sa ekipom Mladosti iz Lučana

Nakon novog remija, jaz za vodećom Crvenom zvezdom povećao se na 16 bodova, a u Humskoj je nastao pravi raspad sistema pošto je potrepsednik kluba Milorad Vučelić odlučio da oplete po igračima, a odgovor je usledio u vidu replike legendarnog Mladena Krstajića koji je „razapeo“ – upravu.

Novi trener Partizana, u razgovoru za Blic, ocenio je da su na remi u Lučanima uticali i faktori poput „sakupljača lopti koji nisu želeli na vreme da vrate „bubamaru“ igračima Partizana“.

U finišu meča Drulović je konstatno gledao na časovnik, ali umesto poslednjeg zvižduka sudije dočekao je šok u vidu izjednačenja Mladosti.

– Jesam gledao na sat da vidim koliko ima do kraja utakmice. Nisam primetio da na stadionu ima semafor, pa sam pre svega pratio vreme zbog izmena. Kada igrate na terenima kao što je onaj u Lučanima, lopta veoma teško dolazi do igrača jer kada izađe u aut, klinci neće da nam je odmah vrate, pa se i tu dosta vremena izgubi. Nisam iščekao da se utakmica završi, nego sam odmeravao kada ću kog igrača da zamenim, to je sasvim normalna situacija – smatra Drulović.

On je kazao i da se saoseća sa svojim fudbalerima.

– Žao mi je igrača koji su pružili maksimum, na izuzetno teškom terenu, kako bi preokrenuli rezultat. To zaista nije lako, međutim, sopstvenom krivicom napravili smo faul u zoni šuta. Partizan takve golove ne sme da dozvoli. Iskusna ekipa kada izbori preokret mora da sačuva rezultat. I zbog kvaliteta i zbog discipline. Nismo smeli da prokockamo dva boda. Primiti gol u finišu utakmice jeste udarac za tim, ali moramo da dignemo glavu i da idemo dalje – poručio je Drulović, prenosi Blic.

Podsetimo, posle meča u Lučanima Drulović je kazao da su crno-beli odigrali dobro.

0
0

10 Komentara

  1. Ko je učio ove nabedjene trenere da se igrači menjaju u 60. minutu. Igrač može da se promeni i u prvih pola sata ako pravi greške i gubi duele koji su bitni. Igrač se menja kada je umoran , povredjen, indisponiran, nedovoljno dobar za direktnog protivničkog igrača. Kod nas izmene vrše u 60 , m, Budalaština. Murinjo uvede igrača pa ga posle petnaest minuta zameni ako ne uradi što je trebalo.Negde sam čitao da ih DJorić uči ili propituje kada polažu za licencu.

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Ljubinko umesto da im damo 3 komada i da se igramo fudbala ti kukas na decu sto nisu odmah vracali loptu. Sve dok budemo izmisljali ovakve glupe izgovore nije ni cudo sto gubimo bodove sirom Srbije

    0
    0
    Odgovori
  3. Ali tu cu ciganski mediji da laju po obicaju i izmisljaju naslove.Sram vas bilo sluge placene.Necete ni vi dugo,nista se ne brinite

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Sada shvatam „RAZUMEVANJE“ FS MAKEDONIJE, STO TI NISU PRAVILI „PROBLEM“ PRELASKA NA KLUPU SVETINJE..LJUBINKO, LJUBINKO I TI SI PIUN U TOTALITARNOM REZIMU NAZADNJAKA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter