13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ UPIRE PRSTOM: Igrači su krivi za loše rezultate, u januaru renoviranje tima

Objavljeno: 27.10.15 u 09:47

U Humskoj ulici od nove radne nedelje ni foskule poput one čuvene „ništa još nije gotovo“, više ne važe.

Fudbaleri Partizana odigrali su 2:2 sa ekipom Mladosti iz Lučana. Na taj način četa Ljubinka Drulovića, praktično, pozdravila se od odbrane šampionske titule.

Sa druge strane Crvena zvezda je nastavila trijumfalni niz, pa je prednost crveno-belih u odnosu na najvećeg rivala sada više nego ogromnih 16 bodova. U istoriji Superlige nikada se nije dogodilo da jedan tim sustigne ovliki bodovni deficit i na kraju se okiti šampionskom titulom.

Svesni su toga u Humskoj.

– Zvezda je pobeđivala u svim utakmicama dok smo beležili kiskeve gde god smo stigli i zato komšije imaju toliku prednost – rekao je potresednik Partizana, Milorad Vučelić, prenosi Informer.

Za Vučelića igranje na dva fronta je naplatilo danak kratkom rosteru. Ipak, kada je reč o traženju odgovornih, funkcioner crno-belih upire ka svlačionici.

– Ovo je jako loše, plaćamo ceh igranja na dva fronta, jer da igramo samo u prvenstvu, bila bi drugačija priča. Ali šta da kažem za mečeve protiv Radnika i Mladosti? Treba li šta da se komentariše. Igrači su apsolutni krivci. Uprava je uradila sve što je u njenoj moći. Dala je igračima redovne plate, promenila trenera da ih razdrma i dovela sjajnog stručnjaka Ljubinka Drulovića… – ističe Vučelić.

Kako stoje stvari, osim bivšeg trenera Zorana Milinkovića, ceh će odlaskom iz kluba platiti i mnogi igrači već u januaru.

– Razumem da smo imali mnogo problema i sa povredama, da nam non-stop fali, pet ili šest važnih igrača, ali način na koji igramo je nedopustiv. Podabcile su sve linije tima, neke više neke manje. Gledamo sam kako da izguramo ovaj prvi deo sezone i da prezimimo u Evropiu. Što se tiče prelaznog roka, moramo da se pojačamo. Dolazi nam Nemanja Mihajlović iz Teleoptika sigurno, a zajedno sa skauting timom i sportskim direktorom i trenerom, napravićemo mnogo bolju ekipu od ove koju trenutno imamo – poručio je Vučelić.

Osim „januarske čistke“, u Humskoj se planira i zamena stolica, a nove će biti po evropskim standardima

0
0

13 Komentara

  1. U pravu si, igraci nikad gori, uprava lopovska, a jug to podrzava..
    Ma ko ste bre vi da upravljate klubom lopovcine jedne!?
    Moji grobari (PRAVI GROBARI) pod hitno ako je ikako moguce uefu da obavestimo o ovom sta se radi..

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko para je ovaj covek Dao za svoju stolicu u Partizanu? Sta je on uradio da bi se bilo sta pitao Ili odlucivao..I on I Vazura I ostatak uprave..niko pojma nema o zivotu a vode klub..sramota za sve Nas Koji volimo Partizan..nicija nije do zore, pa nece ni njihova..UPRAVA NAPOLJE

    0
    0
    Odgovori
  3. Care nismo mi doveli te igrace vec ti i tvoja saboterska ekipa.Prodao si i oterao sve sto je valjalo i doveo amatere i jos na sve to oterao pravog trenera a doveo mrvto puvalo.
    Kako stvari stoje jos malo ce i navijaci biti krivi sto igraci nemaju blage veze sa fudbalom.
    Cim spomenete neko renoviranje i cuvanje kostura tima mene odmah uhvati jeza jer znam da cemo posle ovog prelaznog roka biti duplo slabiji i verovatno svedeni na borbu za opstanak,sto je nasem dragom vodji i cilj,rar ne Vucelicu.
    Vi ste mu samo u tome velikodusno pomogli verovatno za sendvic i sok.

    0
    0
    Odgovori
    • Toliko pratis partizan da ne znas da je decko doveden iz rada i standardni mladi reprezentativac ali nije mogao direktno u partizan zbog papira vec je morao pola sezone da odrafi u teleoptiku,p.s u prva cetiri kola superlige postigao je dva najlepsa pogotka

      0
      0
      Odgovori
  4. Ma, nije sve tako sivo, SVE JE CRNO i BELO !!! .!. XXAAXXAA .!. Vucela i klasika politikanstva-JEDNO MISLIM, DRUGO GOVORIM, A SASVIM TRECE RADIM…PO DIREKTIVI TOTALITERALIZMA !!! GROBARI SVIH SRPSKIH ZEMALJA, UJEDINIMO SE DO KONACNOG CILJA, STOP CIGANIZACIJI SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Kao sto sam pricao jos pre 2-3 meseca, sve rade da ojacaju Crvenu. Cekalo se da cigani naprave nedostiznu razliku a onda ce budite sigurni uloziti dosta na pojacanja u zimskom prelaznom roku,time ce jos vise zaduziti klub a rezultata nece biti. Cute i gledaju kako Ofkan Tvorzic namesta utakmice gancima, pa svi znamo da su njihove utakmice sa Ofk,Spartakom,Jagodinom,Surdulicom i ova sa Borcem NAMESTENE!!! Ne pricam ovo bezveze,dokaza ima ali nasa uprava ne zeli da ih obelodani. Stop sns-izaciji i ciganizaciji Srbije!

    0
    0
    Odgovori
  6. Sram vas bilo! A koji su strucnjaci procenili da nam ne treba bolji golman od Zivkovica? Zbog njega smo direktno izgubili cetiri boda protiv Radnika i Mladosti. Ko nije bio za dolazak Saranova ili bilo kojeg drugog golmana? Jedini krivci ste vi i niko vise! Nemojte nas ubedjivati kako je sada noc,a ne dan! Toliki maloumnici sigurno nismo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter