6
Domaći fudbal

KRSTAJIĆ LJUT: Nisu znali ni gde je stadion dok nisu seli u fotelje, zato su takvi rezultati

Objavljeno: 27.10.15 u 10:24

Potpresednik Partizana Milorad Vučelić opleo je po fudbalerima crno-belih istakavši da su oni jedini krivci za loše rezultate kluba u Superligi Srbije.

Ipak, bivši sportski direktor kluba iz Humske i legendarni defanzivac crno-belih, Mladen Krstajić, ima drugačije mišljenje. On smatra da je „Parnom valjku“ potrebna promena, ali ne u sportskom sektoru.

– Kako bre ovi „stručnjaci“ vode klub, tako im se i vraća. Presabiram u glavi da li je neko od čelnika, koji su realizovali prelazni rok, šutnuo loptu u životu, ali mislim da niko nije ni „mačku s praga“, sem Ljubiše Tumbakovića koji se povukao. Smešno je do kog nivoa su doveli Partizan, do proseka! Pitam se samo, šta će im sada poslužiti kao alibi – zagrmeo je Krstajić.

Bivši igrač Šalkea se nije zaustavio na ovim rečima.

– Javljaju se neki veliki „stručnjaci“ iz Partizana, daju ocene, intervjue, a nisu znali gde je stadion dok ih neko nije posadio u fotelje. Tamo je potreban fudbalski „5. oktobar, da se krene od nule i spasava šta se spasti može. Krivo mi je i žao što se legende ne oglašavaju, nego ćutke gledaju. Svi nešto muljaju i skrivaju se, dok sve puca po šavovima. Nadam se da će reagovati pre nego što bude kasno – poručio je Krstajić, prenosi Sport.

0
0

6 Komentara

  1. Слажем се да треба да се десе промене, јер је актуелна власт ушла политички са намером да СД-Партизан, полагано и сигурно уништава,и то у свим спортовима, почев од кошарке, фудбала, ватерпола и друго. Јер како разумети чињеницу да клуб са 60 милки еврића дуга функционише на овај начин и још исплаћује дугове, сваки нормалан се пита одакле, јер и они имају трошкове, које сада плаћају,па авион владе на употребу, па још много тога а све на грбачи овог јадног народа, али Младене не слажем се стобом да треба да буде 5. октобар, јер нам тај 5.октобар колико видиш ништа добро донео није сем што је растурио и распарчао државу, што људи с оне стране закона боље и лепше живе, зато нам треба не тај,октобар, већ нам треба 6./шести/ новембар.пошто је већ прошао тај 5. октобар.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet alibi i opet politika a ne slabosti u svojim redovima.Vujosevic vam isprao mozak,ako ste ga uopste i imali i tu nema pomoci.Izmislja se nekakav dug od 60 miliona i potencira na njemu,iako se navodi da se smanjuje,vi ga povecavate.Koliki ste smradovi,to govori o vama jer nikad nije bio toliki,bio je 50 a sad je negde oko 40.Nije malo ali sledece sezone gotovo sigurno ulazimo u LS i prepolovicemo ga samo od toga,plus od prodaje Grujica i ostalih igraca,kojima ce rapidno da skoci cena.

      0
      0
      Odgovori
  2. JSD Partizan je vlasništvo ljudi od petokrake sa dedinja.

    Partizanova uprava nikad nije ni postojala, samo na papiru.

    Titov Tudjman nije kao Dinamovac ni hteo da ide na JNA.

    Mogu da ga rasformiraju sutra. kao i tim iz 1966.

    5 Oktobar hahahahahahahaha

    Krstajić, Stanojević, Vujošević koji je ćutao doživeo sudbinu vrhunskih sportskih radnika.

    Nema u Srbici predezeće nijedno samo Petokraka sisa krv….

    0
    0
    Odgovori
  3. Čime se ti drogiraš života ti ako partizan smatraš čudom i jedinim ponosom Srbije?
    hahahahahahahhahahahahhaahahahahahhahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. ..“Nisu znali ni gde je stadion, dok ih NEKO NIJE POSADIO U FOTELJE..“ !!! BRAVO MLADENE, SVI ZNAMO, SAMO NIKO NEMA PETLJU DA KAZE DA SU POSTAVLJENI OD TRENUTNOG DIKTATORA I „VODJE“ TOTALITARISTICKE VLASTI , KOJA NE PREPOZNAJE GRANICE SVOJE VLASTI I ZBOG TOGA NASTOJI KONTROLISATI SVE ASPEKTE JAVNOG I PRIVATNOG ZIVOTA !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter