12
Domaći fudbal

UMEŠALA SE VIŠA SILA: Partizan je jak, ali nije mogao protiv ovih stvari…

Objavljeno: 01.09.15 u 15:05

Glavna tema među Grobarima po završetku prelaznog roka je način na koji su propali transferi Saše Zdjelara i Mirka Ivanića u Partizan.

Sve je bilo dogovoreno, ali ni jedan ni drugi neće vu Humsku… I to iz čudnih razloga, nazovimo ih višom silom….

Prvo se izjalovio transfer zlatnog Orlića  i to tako što se u prču sa bratskim Olimpijakosom uključilo rukovodstvo Crvene zvezde, a sve to preko preko ‘Delija’ i Olimpijakosovih pristalica.

Stopiran je dolazak Zdjerala u Humsku, a igrač je kasno sinoć na svoj Instargram profil postavio poruku koja je mnoge navela na razmišljanje.

Foto: Printskrin instagram
Foto: Printskrin instagram

Igrač ne gubi nadu, ali to će se desiti jednoga lepoga dana, san će ostavriti nekada, a ne danas….

Posle celodnevnog natezanja uprave crno-belih sa Vojvodinom i rekordne ponude za naše uslove, odbijanja Lala, podizanja cifre i pristanka kluba iz srpske Atine, u Humsku ipak nije došao Mirko Ivanić.

Razlog za tako nešto je taj što je mladi igrač, o kojem priča cela Evropa, bio nedostupan u samom smiraju prelaznog roka.

Teško je poverovati da je imao važnija posla to veče, mada…

Pročitajte koje je to transfere Partizan uspeo da realizuje, glasajte u našoj anketi.

Znate li da je jedan igrač partizana odbio inostranu ponudu i ostao da se bori za mesto u prvom timu? Ne idu svi glavom bez obzira u pečalbu…

0
0

12 Komentara

  1. Kod vas nece ni vasi-citaj Lomic-a kamo li Zvezdasi-citaj Ivanic!
    Pitajte tata Vucelu kako je to kad hoce da stisne i da prd..
    Mmmaaaa zna on…boooliii to…al ipak vam kriv neko

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je uprava nespretna jeste to je svojevremeno misko popovic fratelo sklonio djurovskog u cesku i cejkao momenat tako se rsdi oni su ivanica prvo trebali da dovedu na jna pa pregovori sa upravom ali dobro ivanic je dobar igrac ali dva miliona su mnogo gospodo iz uprave ne trazi ze igrac zad.dan dest dana pre i mora da postoje a b c varijanta sta ste vi uradili lociran je problem l.b. l.stooer z.v. i zamena za bozinova a sta ste doveli dva l.b. i dva krilna igraca znaci i dalje fali l. Stooer z.vez. i napadac i kako dalje ta dva mil. Ponuditi za zivkovica da produzi ugovor on ce doneti min pet potpuno afirmisati saponjica on mora doneti tri cetiri i prodati brasanca za dva eto deset i odmah raditi na afirmaciji vlahovica nisica i ostale dovesti talente .

    0
    0
    Odgovori
  3. Drago mi je sto se ovo desilo. Samo je pokazalo da je Vujosevic upravu kada govorri kako se partizan urusava od strane drzave. Drugo pokazalo se koliko je zvezda jadan klub kada se ovakvim stvarima bavi a i pokazalo se koliko se boji partizana pored svega sto je do sada pokazala u prvenstvu. Izgleda da ni sudijama vise neveruju da mogu natezati na njih kolimo smo mi postali jak klub. Ovo mi ke draze od svega. Postali smo bauk za cigane aaxaxaxaxxaxax

    0
    0
    Odgovori
    • Drzava umesala prste? To prolazi samo kod maloumnih Grobara bez mozga! A za ove sa kratkim pamćenjem, zar pre mesec dana nije bilo „presretanja na Autokomandi“ Ibanjeza i Donalda? Ovde je u pitanju totalno loša procena rukovodstva, koji su čekali poslednji dan, sat i minut prelaznog roka. Moglo je da uspe, ali nije. Za to su sami krivi!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Uvek su politicari mesali prste ali ovako tendecijonalno da se urusava sd partizan!Srbija ne pripada jednom coveku,stranci ili klubu nego narodu!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Veliko hvala „VISOJ SILI“ na tome, SADA SAV TAJ „NEISKORISCENI“ NOVAC PREUSMERITI U KK PARTIZAN, DOK NIJE KASNO !!! IDEMO GROBARI, SVI KAO JEDAN, ZA SPAS NASEG KK PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter