17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA UMEŠALA PRSTE: Crveno-beli stopiraju transfer Zdjelara u Partizan!?

Objavljeno: 31.08.15 u 14:30

Bratski odnosi Olimpijakosa za koji igra Saša Zdjelar i Crvene zvezde najveća su prepreka njegovog dolaska u Partizan.

Tokom jučerašnjeg dana bilo je reči da je dolazak ‘zlatnog Orlića’ Saše Zdjelara u Partizan iz Olimpijakosa već gotova stvar, a kako je danas poslednji dan prelaznog roka, očekivala se samo potvrda iz Atine.

Međutim, kako prenosi portal ‘Goal’, rukovodstvo Crvene zvezde se umešalo u celu priču preko svojih navijača ‘Delija’ i Olimpijakosovih pristalica. Ako do transfera ne dođe, najzaslužnija za to biće Crvena zvezda, koja bi pomenutom vezom i pritiscima na Olimpijakos stopirala ovaj dolazak.

Naravno, u borbi za prevlast i titulu u Srbiji, sva sredstva su dozvoljena, a ostalo je još samo nekoliko sati da saznamo hoće li Crvena zvezda zadati značajan udarac Partizanu u ovoj borbi.

Za to vreme, u Partizan su stigla dva leva beka, samo nekoliko sati od objave prvog dolaska.

0
0

17 Komentara

  1. a mi svoje pustamo da idu gde hoće a ovi prete amrcu igraču ako pređe u partizan. i da se tu vlasti i policija ne umeša svašta dok god vam politika cuva leđa a uefa i fifa šute dobro vam je sve do jednom

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je botova majko mila…

    Uprava Partizana je uprava crvenih.
    Nemojte da ste naivni.

    Naredjenje izvršenje. Nema LŠ, nema transfera može samo izlaz daljnji Šaponjić, Žile a ulaz veterani.

    Slučajno protiv Batea onako loš mrtav fudbal???

    Partizan je zvezdino vlasništvo

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma ko da je umesao prste najvece stete su napravili momku koji bi verovatno kod Partizana imao vecu minutazu ovako ce propadati sedeci na klupi ili u drugom timu olimpijakosa. Partizan je dosad igrao bez njega igrace i dalje tako da je ipak on najveci gubitnik—–ganska posla—nek komsiji crkne krava— ja nemam koristi ali on ima stetu ——ganska posla

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma koje prste, Turcima su odavno „ruke“ odsecene do lakata, kao sto bi trebalo i ovoj „nasoj“ nazadnoj upravi… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Onu gamad sto vode crvendaci kao ono pseto Vucelic i koji bi sve na mufte a nemaju ni svoj stadion treba dekretom zabraniti

    0
    0
    Odgovori
    • Isto kao i tvoje javno oglašavanje… Jednostavno da postave kratak IQ test pre postovanja, dovoljno je i onaj za osnovce, pa da nikada više ne ostaviš komentar…

      0
      0
      Odgovori
    • Vazno da vasa uprava sastavljena od fudbalskog i ljudskog KREMA kao Terza, Toncev, Covic… Nije sljam, a otkud ti to da nemamo stadion, mi imamo crno-belo da je nas, ulozili smo otad 20 miliona € u njega, a odakle vama stadion, koliko znam OTELI vam Hrvat osnivac Penezic rupu od SK Jugoslavije i FK Soko rupcagu, nabudzili da bude jos dublja i modernija, pa vam dali, a zakon o restituciji komunistickih otimacina je usvojen tako da… Platite (kiriju) ili ga vratite sljame otimacki!!!!

      0
      0
      Odgovori
  6. Vec vidim izjavu Vucele i Glazure u smislu,eto mi smo se dogovorili,ali su nas sabotirali i igrac je hteo,ali eto sta je tu je idemo dalje.Dokle god nam je ovakve nesposobne uprave,umesto transfer bombi imacemo samo prskalice i ispaljivanja od strane igraca.To je u principu to,doveli smo dva leva beka „pojacali“ se opasno i prelzni rok je zavrsen,jos da vidimo ko ce do ponoci da nam ode.
    Dok drugi dovode kvalitetne igrace na kilo mi ne mozemo tj necemo ni najobicniju pozajmicu da izdejstvujem na mestima gde nam najvise gori u timu.
    Upravo nesposobna mars iz Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ako je Olimpijakos toliko „ozbiljan“ klub da im navijaci vode klub ko sto ovi musavci ovde kontrolisu ovu crveno belu bruku u Srbiji onda neka stopiraju. Cigani su cigani a ove nase ne zovu za dzabe tako. Zato uvek i prodju kao sto prodju.

    0
    0
    Odgovori
    • Susjed… Hm, interesantna komsijska rec, jel vam to amanet od osnivaca Hrvata Penezica, ili najvece igracke legende isto Hrvata Decembarskog?

      0
      0
      Odgovori
        • Full name Dragan Mance
          Date of birth 26 September 1962
          Place of birth Belgrade, FPR Yugoslavia
          Date of death 3 September 1985 (aged 22)
          Place of death Belgrade, SFR Yugoslavia
          Height 1.83 m (6 ft 0 in)
          Playing position Striker
          Youth career
          1977–1980 Galenika Zemun
          Senior career*
          Years Team Apps† (Gls)†
          1980 Galenika Zemun 2 (0)
          1980–1985 Partizan 117 (42)
          Total 119 (42)

          Dragan Mance je rodjen u BGD-u, kad vec nemas u vugla imas u gugla.

          0
          0
  8. Znao sam da ce doci do ovoga.Ovo govori koliko nam je uprava nesposobna.Alternativa verovatno postoji i ovo ce biti odlican izgovor nesposobnoj upravi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter