17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET DO PREOKRETA: Ivanić ipak ne prelazi u Partizan!

Objavljeno: 01.09.15 u 00:35

Hoće, neće, hoće, neće… Milion i po, dva miliona evra… Ali, kapiten Vojvodine Mirko Ivanić ipak neće pojačati redove srpskog šampiona.

Iako se pronela informacija da je Partizan bio uporan iako ga je Vojvodina odbila i da je cifru podigao na čak 2.000.000 evra, ni to nije bilo dovoljno… 

Ivanić ne dolazi u Humsku, a sutra će ugovore potpisati Stevanović i Mihajlović. Poslednjeg daan prelaznog roka stigla su i dva leva beka, ali ne i neka od zvučnijih pojačanja koja su ovih dana figurirala kao nove akvicizije crno-belih.

0
0

17 Komentara

  1. Кажу да је Иванић био недоступан на мобилни па што га не позвасте на фиксни !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Došao ne došao boli me …., poenta je u tome da je Pfc za njega davao pare. Alooooo garagani pare, ništa dođem ti , trta mrta. Pare su u pitanju, ono što vi nemate…doduše imate garancije he heee.

    0
    0
    Odgovori
  3. Umesto da za 2 miliona dovedes 4 ekstra igraca i das im plate za godinu dana,pregazis sve u JSL i plasiras se u drugo kolo LE ti juris klinca za koga se znalo od samog pocetka da ga slaninari nece pusti i koji ne vredi ni pola od toga.
    Citav ovaj Partizanov prelazni rok je bio jedna obicna farsa.Dovedeno je samo jedno pravo pojacanje Omaru,dok svi ostali ne mogu igrati ni u trecoj ligi.
    Dok je Zvezda dovodila pojacanja,ali prava pojacanja mi smo dovodili amatere,dok smo dokazane igrace poput B Ilica,Skuletica,Drincica,Lazovica,donekle S Markovica prodavali i pustali bez ponude novog ugovora igrace kao sto su Volkov.
    Zakljucak je jednostavan,uprava nas u ovom prelaznom roku nije pojacala vec dodatno oslabila.
    Vojvodina i C Zvezda su trenutno po kvalitetu za dva koplja iznad nas.Na svakoj poziciji imaju kvalitetnog fudbalera i nista manje kvalitetnu zamenu,dok mi nemamo ni prvih 11 kako treba.
    Do kraja jesenjeg dela efekat ove uprave ce se ostetiti itekako.Kaskacemo dobro iza Zvezde dok u LE necemo osvojiti ni 2 boda.Zivi bili pa videli.
    Jos jednom ponavljam ova uprava je dovedena sa ciljem da unisti FK Partizan i polako u tome uspevaju.Na kraju zbog losih rezultata bice onaj stari dobro oprobani recept smena trenera.

    0
    0
    Odgovori
    • ЈЕДИНО ШТА СТЕ ДОБРИ УРАДИЛИ УРАДИЛИ СТЕ СА ЖИЛЕТОМ !!!! ДРУЖЕ ОН ЈЕ КЛАСА КЛАСА ИГРАЧ !!! И ГРЕШКА ВАША ЈЕ БИЛА ШТО СЕ НИСТР ПОЈАЧАЛИ ПРЕ БОРИСОВА !!!! САДА НЕ ВРЕДИ КАКВА ЦРНА ЛИГА ЕВРОПЕ..МОГЛИ СТЕ ДРУЖЕ ДА СПАСЕТЕ КЛУБ СА ТИХ 15 МИЛКИ

      0
      0
      Odgovori
  4. Sad ce ispasti Popavic i garda dali sve od sebe da dovedu jedno pravo pojacanje u Partizan kad ono ,,pljuc,,i nista!! naravno ovo je samo prica za jadne grobare valjda su svjesni toga!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Igrac je precenjen i uzdignut u neba što će mu se obiti o glavi. U Partizanu bi imao konkurenciju da igra, što bi ga teralo da još napreduje, a samim tim što je Partizan u Le, imao bi šansu da se oproba sa jačim igračima i vidi na čemu treba da obrati pažnju na treningu i stekao bi vredno iskustvo, ovako, ništa.

    0
    0
    Odgovori
  6. Hahah, Devica sprecio Putin, Lomica brat od tetke, Ivanica Firma, Zdjelara Cigani i Terza, Rajkovica rupa na putu i Meda Kamaru sestra od strica… Kakve mose, kakva komedija sa partizanom…

    0
    0
    Odgovori
  7. Bomba partizan ponudio mesiju 1oo miliona evra.Transfer propao ostaje u Barsi jer igra ligu sampiona! BRAVO VUCELICU!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Sta reci. Zalio bih da je dosao za te pare. A znajuci kakvi su ovi iz vose, milo bi mi bilo da daju Ziletu te pare, a ovog Ivanica da kupe za par stotina hiljada iduce sezone, kad ga vosa bude morala prodati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter