5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD REKORDA U SRPSKOM FUDBALU: Voša odbila Partizan, u Humsku stigao još jedan bek!

Objavljeno: 31.08.15 u 19:29

Iako je danas najavljen kao potencijalni rekordni transfer u srpskom fudbalu, Mirko Ivanić po svemu sudeći neće pojačati Partizan. 

Prema poslednjim informacijama, predsednik Novosađana Zoran Šćepanović je uprkos mišljenju pojedinih članova uprave da je ponuda Partizana i više nego dobra, odbio da Ivanić pređe u Partizan. 

Istovremeno, stigla je i zvanična potvrda je dosadašnji kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić novi član Partizana. On je rođen 1993. godine i igra na poziciji levog beka, a u novom klubu će nositi broj 19. 

Podsetimo, ranije danas, Partizan je već potpisao jednog levog bekaNikolu Lekovića.

Ostaje još svega nekoliko sati da se vidi da li Partizan ima neke alternative za Ivanića, ali i za Zdjelara čiji je transfer takođe propao. 

0
0

5 Komentara

  1. Ne trazi se pojacanje u minut do 12h…to sve govori kakva nam je ova uprava….i jos kada se doda pa se Partizan maksimalno sabotira jer ne sme da bude jaci od Zvezde..onda dobijete jedan smesan klub zvani FK Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Drugar nije problem ugradjivanje u transfer vec nesto drugo.Danas cim se pojavila vest da hocemo Ivanica finansijska inspekcija se rastrcala po firmama ljudi koji su clanovi upravnog odbora FK Vojvodina.
    Nije bila sporna zelja malog kao i nekih clanova upravnog odbora,ali AV je odradio svoj deo posla.Partizan ne sme biti jaci od Zvezde i tacka.

    0
    0
    Odgovori
  3. A na zalasku sezone kada mu padne cena prodace ga za petsto hiljada evra, a sada nisu hteli za miklion ipo jer gospoda koja su trebala da se ugrade u transfer nisu uspela na vreme da podele plen

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter