1
Domaći fudbal

NI SUBIĆ, NI ŽIVKOVIĆ: Partizan levog beka dovodi iz Poljske?

Objavljeno: 30.08.15 u 10:35

Partizan želi da se pred sam kraj prelaznog roka ozbiljno pojača pred nastavak takmičenja u Ligi Evrope, a pored Miloša Krasića u tim iz Humske bi sutra mogao da stigne i levi bek.

Danima se spekulisalo da bi Hrvat Toni Kukoč mogao da bude rešenje uz levu aut liniju, potom su se pojavila nova dva imena Subić (Borac Banjaluka) i Živković (Borac Čačak), ali je rešenje pronađeno u Poljskoj. Reč je o detetu crno-belih koje nikada nije dobilo šansu u prvom timu Nikoli Lekoviću. On je trenutno član Gdanjska sa kojim mu ističe ugovor sledećeg leta, što bi Partizan mogao da iskoristi i dovede ga za malo obeštećenje. Leković je u Srbiji igrao za Bežaniju, Rad i Vojvodinu, a mnogi ga upoređuju sa Aleksandrom Kolarovim zbog razornog udarca koji poseduje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Takođe, u toku sutrašnjeg dana, kako je to HotSport i najavio, mogao bi da stigne i vezista Branislav Jovanović kao slobodan igrač. Vrelih 48 sati su pred Partizanom.

(Izvor: YouTube/FC RAD)

0
0

1 Komentara

  1. Bilo bi lepo kad bi bilo istinito.Decko je brz,solidna tehnika,nije kiksara i ima odlican centarsut.Moze Saponju i Abua u trepavicu da pogodi.
    Mislim da bi se sa njim i Andrijom kompletirala leva strana stim sto bi Brazilac verovatno mnogo bolje igrao uz ovakvog beka.
    Ali daj boze da ga dovedu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter