3
Domaći fudbal

BIĆE ZANIMLJIVO: Vrteška će u Humskoj raditi i u poslednja dva dana prelaznog roka, dva leva beka kao meta

Objavljeno: 29.08.15 u 23:43

Posle utakmice sa OFK Beogradom trener Partizana Zoran Milinković najavio je da će u završnici prelaznog roka biti određenih pojačanja u njegovom timu, a na koga je mislio?

Stidljivo se govorkalo da bi u Humsku mogao da stigne Saša Zdjelar iz Olimpijakosa, ali će „zlatni orlić“ ipak ostati u Olimpijakosu pošto do dogovora nije došlo.

Sve dalje od Topčiderskog Brda je i Marko Dević čija plata je kamen spoticanja kada je u pitanju dogovor sa njim jer je reprezentativac Ukrajine do sada imao primanja u Rubinu o kakvima igrači u našim klubovima mogu samo da sanjaju.

Najrealnije je da u Partizan u poslednja dva dana prelaznog roka stignu dva leva beka i to obojica iz Borca, ali jedan iz banjalučkog – Subić i jedan iz čačanskog – Stefan Živković.

Takođe se traži alternativa za Marka Jevtovića n poziciji zadnjeg veznog, a kao realna opcija spominje se bivši igrač Partizana Branislav Jovanović, koji je trenutno član izraelskog Hapoela iz Akre.

Evo kako je Partizan savladao OFK Beograd i zbog čega u timu nije bilo Stefana Babovića.

0
0

3 Komentara

  1. Samo sa sredinom, koliko znam ne moze se igrati nikakav fudbal, a vi to uporno pokusavate kao da ste pali sa Marsa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo ima samo kod svinjarske uprave.Dovodis 2 leva beka i anemicnog zadnjeg veznog.Alo bre lopovi,nama treba vrhunski levi bek,treba nam jedno osmonogo cudoviste na poziciji zadnjeg veznog i treba nam jedan ubica napadac,morace nekad i Saponja da odmori.
    Kakav Devic bre,on uopste nije realna opcija,ali ja znam sta je tu sustina price.Kao fol dogovarace se sa njim i onda ce u zadnjem momentu da kazu kako eto igrac ih nije ispostovao.Nije njima cilj da dovedu nikoga.Ne smemo biti jaci od Zvezde i tacka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter