8
Domaći fudbal

‘BOMBA’: Krasić od ponedeljka u Partizanu?

Objavljeno: 30.08.15 u 09:34

Trener crno-belih Zoran Milinković najavio je posle meča sa OFK Beogradom da će u klub do kraja prelaznog roka stići mega pojačanje, a „bomba“ bi trebala da odjekne u ponedeljak.

Naime, kako prenosti Žurnal na korak do dolaska u redove šampiona Srbije je Miloš Krasić. Plavokoso krilo nije dobilo šansu kod novog trenera Fenerbahčea Vitora Pereire i odlučeno je da bude poslat na pozajmicu. To će iskoristiti Partizan i preko Rasima Ljajića, koji je veliki prijatelj sa prvim čovekom giganta sa Bosfora Jezisom Jildirimom, dovesti bivšeg reprezentativca Srbije u Humsku na godinu dana.

Takođe, Milošu Krasiću će ići na ruku to što će kompletnu platu Srbina isplaćivati Fenerbahče. Reč je o cifri od 2,2 miliona evra po sezoni. Krasiću narednog leta ističe ugovor, te bi Partizan kasnije mogao i da dovede „srpskog Nedveda“.

0
0

8 Komentara

  1. BOMBA ?!? iz prvog svetskog rata !!!! Dal vam je dobro ???
    Dajte mi podatak od Svetskog kada je igrao pa do danas koliko minuta ima na terenu i koliko je golova dao !?!!!! daj bre ne sramotite se sa ovakvim naslovima molim vas …

    0
    0
    Odgovori
  2. Красића често виђам у пицерији Дизниленд у Нс ! Са великом лакоћом савлађује свако пиво испред себе.

    0
    0
    Odgovori
  3. Isplati da ga pozajmi a da mu oni daju cijelu platu? Pogotovo jer ima jos.god dana ugovora. Znaci cisti trosak

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter