12
Domaći fudbal

HRVAT STIŽE U PARTIZAN: Bivši igrač Hajduka iz Splita dolazi u Humsku, postoji i alternativa

Objavljeno: 28.08.15 u 10:45

Kako stoje stvari, Partizan bi pojačanje za učešće u grupnoj fazi Lige Evrope mogao da dobije – iz susedne Hrvatske!

Naime, prema informacijama Večernjih novosti, hrvatski 25-godišnji levi bek, Toni Kukoč, vrlo lako bi mogao da dogovori saradnju sa klubom iz Humske.

Iako se o ovom transferu već šuškalo, sasvim sigurno da bi dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca Hrvatske uzburkao strasti ne samo u Partizanu i Srbiji, već i u regionu.

tonci-kukoc-foto-facebook-1412851050-579543

Ovu priču dodatno je podgrejao sam fudbaler.

– Idem na pregovore sa Partizanom. Postoji obostrani interesovanje, pa ako se dogovorimo potpisaću ugovor – kazao je Kukoč čiju cenu specijalizovani portal Transfermaker procenjuje na sumu od milion evra.

Međutim, to nije sve. Crno-beli navodno imaju i rezervnu varijantu ukoliko dogovor sa defanzivcem propadne, uprava „Parnog valjka“ okrenuće se 21-godišnjem fudbaleru Borca iz Banja Luke, Aleksandru Subiću.

0
0

12 Komentara

  1. TONČI a ne Toni!!! Ali decembarski je imao mamu iz Čačka, a to nije isto.
    A u kojem ste vi kačketu Kairatćani bili danas hahahahahahaha, ima l’ vas igde? Ajte vi polako u Lucane da vam Tintoreto isprica kako cete za pet sest godina u Evropu, a onaj luco kikirez neka izanalizira Lucance, kakvi su, ciji su i tako to, ahahahahaa, lepse cete da spavate, bajke su cudo pred spavanje ahahahaha.

    0
    0
    Odgovori
  2. bitno je da kida na toj poziciji a sta je i ko je izgleda interesuje samo komsijske huligane i njihove novinare sluge rez…ma

    0
    0
    Odgovori
  3. Mi i tako jesmo NK Partizan kako nas Panteri zovu.Sta me briga ko je i sta je,taman da je i taliban ako pokriva krater na levoj strani koji trenutno imamo od mene ima podrsku.

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda je od kluba napravila legiju stranaca,a tako je i u kosarci sve stranac do stranca, tako da nema mesta za nasu decu, pa ih posle kupujemo/srnic i td /iako sam zvezdas protiv sam svih transfera za igrace iz inostranstva koji ne prave razliku i nemaju kvalitet, ocigledan primer, parker,, dodju, podnesu tuzbu za pare i odu a bojim se da ni KK nece dugo izdrzati jer mnogo je onih koji stavljaju u svoje dzepove a malo onih koji donose lovu

      0
      0
      Odgovori
  4. УШАО У КЛУБ И СВИ УСТАШЕ ХАХА ОТИЋИ ЋЕ НА ГРОБ ВЕКИКЕ ЛЕГЕНДЕЕ ЗАГРЕБАЧКОГ КЛУБА НАСИЛНО ПРЕСЕЉЕНОГ У БГД СТЈЕПАНА ЦРНОКОШУЉАША И ПОКЛОНИЧЕ МУ СЕ !!!! ХОХОХОХОХООХ

    0
    0
    Odgovori
      • Роби има српске крви …док је теби легенда клуба црнокошуљаш усташа стјепан ШТЕФ бобек..и имаш их још на десетине муслиманчина шиптара и усташа ..загреб је твој град НАПУСТИ београд

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter