3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOV: Nije bilo incidenata, Ilić je vaspitan čovek

Objavljeno: 14.08.15 u 23:15

Vrlo brzo nakon sinoćnjeg duela između Vojvodine i Partizana kroz medije je prostrujala vest da je došlo do incidenata ispred svlačionica odnosno da je kapiten crno-belih Saša Ilić uz asistenciju vozača Dragana Dimitrijevića verbalno napao sudije meča i komesara za integritet i bezbednost FSS Milivoja Mirkova.

Međutim, istina je sasvim drugačija pošto sam Mirkov tvrdi da nije došlo ni do kakvog incidenta već da je Ilić više za sebe prokomentarisao suđenje Bojana Nikolića.

– To nije istina. Odmah posle meča smo svi bili ispred svlačionica oba tima i kapiten Partizana koji je, valjda to znaju mnogi, prilično vaspitan čovek, više je za sebe imao kritike na račun suđenja, ali se ubrzo smirio posle razgovora sa mnom, rekao je Mirkov u izjavi za Novosti.

Partizan bi uskoro mogao da dobije pojačanje za duele sa BATE Borisovim u kojima možda neće biti mesta za jednog od internacionalaca koji su stigli ovog leta. A šta je beloruski šampion uradio danas udomaćem šampionatu pročitajte OVDE.

0
0

3 Komentara

  1. Sasa Ilic je ikona Partizana i fer lik samo dok ne pocne utakmica, na terenu misli da je Bog a svi ostali su igraci drugog reda i uopste ne odaje utisak vaspitane osobe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter