1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ĆE MOŽDA NAPASTI BATE BEZ BOŽINOVA: Milinković će dobro razmisliti kome će pružiti šansu!

Objavljeno: 14.08.15 u 18:32

Partizan se iz Novog Pazara i Novog Sada vratio bez ijednog jedinog boda. Iz Humske 1 poručuju da ne prilaze olako domaćem šampionatu, zarad plasmana u Ligu šampiona.

Besana noć je iza Milinkovića.

– Do četiri ujutru smo moji saradnici i ja ostali u ’Zemunelu’, analizirajući šta se desilo. Nedvosmislen zaključak je da su sva tri gola Vojvodine, kojoj još jednom čestitam pobedu, posledica naših grešaka. Pojedinačnih, ne timskih. Štaviše, da su prvi i treći pali iz našeg poseda. To mora da zabrine, jer tražimo odgovor na pitanje da li je reč o nedostatku koncentracije ili nečemu drugom. U svakom slučaju je nedopustivo – rekao je za MocartSport Zoran Milinković.

Ne okoliša strateg crno-belih:

– Niko u Partizanu nije zadovoljan kako igra Božinov. Ni sinoć u Novom Sadu nije bio na potrebnom nivou kakav zahteva naš klub. Znate, ipak je on stranac, a kad ste stranac u Partizanu onda apsolutno morate da pružite viiše.

To nas navodi da pomislimo da će u Belorudiji šansu pružiti mladom Ivanu Šaponjiću.

– O svemu moramo da vodimo računa, o profilu igrača, snazi protivnika, tako da ima još dovoljno vremena da sastavimo najbolji tim za duel sa BATE Borisovim“.

Zdravstveni bilten?

– Vulićević ima manji otok na skočnom zglobu, verujemo da ćemo taj problem sanirati do utorka, dok je Brašanac biti spreman – zaključio je Milinković.

Ima šef struke dosta toga da lkaže o suđenju, ali drži jezik za zubima. to nije uradio Stefran Babović.

0
0

1 Komentara

  1. Mani te se Bozinova,covek je dao 4 gola u Ligi i tri asistencije.Proradice on i u Evropi,nece valjda mali da igra.To je kao da nemamo ni centarfora ni igraca..Bandalovskog na levog beka dok Lomic ne stekne pravo igranja.Zivka sa gola na rezervu , a ne Valerija koji razigrava druge i potezom moze da resi mec.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter