12
Domaći fudbal

SA REČI NA DELA: Partizan doveo veliko pojačanje za Ligu šampiona!

Objavljeno: 14.08.15 u 19:25

Tokom celog prelaznog roka se spominjalo jedno ime i to da sa crno-beli sa njim žele u pohod na Ligu šampiona. Konačno je došlo do realizacije želje i Marko Lomić se po treći put vraća kući!

Levi bek će u klubu ostati dve godinu, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana, saznaje MocartSport.

Lomić je već otputovao u Rusiju ne bi li pokupuo dokumentaciju, kako bi ga Partizan do ponedeljka u ponoć prijavio za meč sa BATE Borisovim.

Posle registarcije u FSS i UEFA, lomić bi na terenu trebalo da bude u rodnom čačku, a potom na revanšu protiv Belorusa.

na poziciji levog beka, kritičnoj u šampionskom timu, iskusni Lomić (32) zameniće mladog Nemanju Petrovića. Osim za klub iz Humske 1 igrao je još za Borac, Železnik, Koblenc, Dinamo Moskvu i Mordoviju, U Humsku stiže kao slobodan igrač.

Znate li da Milinković ozbiljno razmišlja da u sastavu za BATE ne bude Valerija Božinova?

 

0
0

12 Komentara

  1. Ako je ovaj uopste pojacanje,ja sam kosmonaut i vikendom idem na mesec,onako iz zezanja.Neznam sta ocekujete sa ovom bednom ekipom,vama fale 9 igraca a ne samo levi bek.Jedino sto vrede nesto malo su Vulicevic i mali Zivkovic,ostali su nule od igraca.

    0
    0
    Odgovori
    • Seljaku uci gramatiku ,,Neznam“ se pise odvojeno a ne spojeno . Vi mi nesto pricate , imate 40 miliona duga a doveli ste 7 pojacanja,to samo ima u nasoj zemlji . I da sto se tice Andrije Zivkovica vi niste proizveli ni jednog igraca poslednjih 20 godina .

      0
      0
      Odgovori
  2. Jo[ da Milinković ima petlju da ukloni Milijinog sina koji je bio gori i od Petrovića. Fabrisio je kiksao zato što nije imao levog beka pa je bio razvučen zatvarajući i svoju i njegovu poziciju, dok je on pogubljen bio samo posmatrač.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter