0
Evropske lige

FOTO: fcbate.by

BATE U PROBLEMIMA: Kiksevi u prvenstvu, napadač još u magli

Objavljeno: 14.08.15 u 20:11

Protivnik Partizana u plej-ofu za Ligu šampiona, beloruski prvak BATE Borisov ima sve više problema uoči prvog meča sa crno-belima.

Klub koji već godina dominira u Belorusiji u poslednja dva kola je osvojio samo bod u domaćem šampionatu pošto je posle poraza od minskog Dinama na svom terenu danas u gostima remizirao odigravši 0:0 sa Gomeljom koji je na tek 12. mestu u ligi koja broji 14 klubova.

Sve je očiglednijie da BATE Borisovu nedostaje kvalitetan napadač i čini se da će morati da ga potraže na drugom mestu pošto je došlo do određenih problema u pregovorima sa Aleksandrom Jevtićem koji je bio već viđen kao novi član Partizanovog rivala.

Pored toga Belorusi u prvom meču, koji je na programu u utorak na Borisov areni, neće moći da računaju ni na povređenog Nemanju Nikolića koji ima problema sa skočnim zglobom pa mu je preporučeno sedmodnevno mirovanje.

Što se tiče Partizana on će u duel sa Belorusima možda ući sa određenim izmenama u napadu, a klub bi uskoro mogao da dobije veliko pojačanje koje bi pomoglo ekipu u ligaškom delu nekog od dva evropska takmičenja (Ligi šampiona ili Ligi Evrope).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter