2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBRNUT KRUG: Zvezda obnovila interesovanje za mladog reprezentativca

Objavljeno: 30.07.15 u 12:58

U stručnom štabu Crvene zvezde procenjeno je da je pojačanje u veznom redu i više nego neophodno pa je uprava dobila zadatak da pronađe igrača koji bi odmah mogao da pravi razliku.

Dovodila su se razna imena u vezu sa crveno-belima, a najbliži dolasku u Beograd bio je igrač Sarajeva Cimirot. Međutim, prvak Bosne i Hercegovine je odbio ponudu tešku 600 hiljada evra uz procente prilikom sledeće prodaje pa su crveno-beli morali da nastave potragu.

Kako saznaje Sport obnovljeno je interesovanje za fudbalera Vojvodine Marka Ivanića, koji u međzuvremenu nije uspeo da pronađe inostrani angažman, pa selidba u Ljutice Bogdana u ovom trenutku ne bi bila toliko loša opcija za njega, makar prema mišljenju ljudi koji vode računa o njegovoj karijeri.

– Jasno je da hocemo da dovedemo još igraca. Sužavamo izbor i pravimo finansijsku konstrukciju. Nude nam se i stranci, a bez obzira što je trenutno kvota popunjena, svakako da je neko dobro rešenje prihvatljivo, rekao je za Sport sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević ne želevši praktično da otkrije bilo šta.

Što se tiče Srđana Plavšića koji se takođe dovodio u vezu sa crveno-belim tu pregovori čini se stoje na „mrtvoj tački“ pošto subotički Spartak nije zadovoljan ponudom koju je dobio od Zvezde.

Novi problem za Crvenu zvezdu je i teška povreda jednog od napadača, dok je bivši trener ekipe na korak od velikog priznanja.

Pogledajte originalnu pozivnicu koju su popularne Delije uputile ostalim navijačima Crvene zvezde pred meč sa niškim Radničkim.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter