1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA KORAK OD ANGAŽMANA: Lalatović kandidat za selektora ‘orlića’

Objavljeno: 30.07.15 u 08:29

Mlada U21 reprezentacija Srbije sutra će konačno dobiti novog selektora. Kako stoje stvari, izbor bi mogao da padne na sadašnjeg trenera Borca i doskorašnjeg šefa struke Crvene zvezde, Nenada Lalatovića.

Kako navodi Sportski žurnal, stručni odbor, ali i Savo Milošević i Mitar Mrkela, naložiće Odboru za hitna pitanja Fudbalskom savezu Srbije, telu kojim upravlja lično predsednik Tomislav Karadžić, ime  stručnjaka koji bi na klupi „Orlića“ trebalo da zameni Mladena Dodića.

Spisak potencijalnih kandidata sastoji se od četiri imena: Tomislava Sivića, Nenada Lalatovića, Marka Nikolića i Milana Rastavca, saznaje Sportski žurnal ocenjujući da su „prva dvojica u prednosti nad konkurencijom“.

Kao što je dobro poznato, prva opcija FSS bio je Veljko Paunović koji se ponudi zahvalio izrazivši želju da se oproba u klupskom fudbalu među seniorskom konkurencijom. Nakon toga šuškalo se o mnogim Dodićevim potencijalnim naslednicima: Ivanu Tomiću, Slobodanu Pavkoviću i još nekoliko imena.

Ipak, po najsvežijim informacijama mesto selektora biće poverenu ili Siviću ili Lalatoviću.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter