2
Domaći fudbal

PROBLEMI ZA BOŽOVIĆA: Napadač povredio ligamente kolena

Objavljeno: 30.07.15 u 10:31

Fudbaleri Crvene zvezde posle nekoliko sezona nisu počeli „kiksom“ takmičenje u Superligi Srbije pošto su u prvom kolu slavili nad OFK Beogradom sa 6:2.

Ipak, navijači ovog kluba do prvog neuspeha nisu morali dugo da čekaju, pošto su crveno-beli remizirali već u drugom kolu odigravši nerešeno sa Metalcem rezultatom 0:0.

Međutim, četiri boda iz dva meča nisu sve brige koje muče stratega Miodraga Grofa Božovića pošto su crveno-beli na duže staze ostali bez svog napadača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Petar Orlandić, tek što je zalečio jednu, zaradio je novu povredu. Ovog puta jako tešku. Orlandić je na treningu u sredu doživeo povredu kolena, zbog koje je završio čak i Urgentnom centru.

Prethodno, Orlandić je doživeo potres mozga, a kako se sada šuška: njemu su stradali ligamenti kolena zbog čega će ovaj 24-godišnji igrač morati da pauzira barem pola godine.

Ipak, koliki je stepen povrede biće poznato tek tokom današnjeg dana. Kako prenosi Sportski žurnal, prve prognoze nisu nimalo ružičaste.

0
0

2 Komentara

  1. Pa kad ovaj maloumnik od trenera ne zeli kondicionog trenera, na pocetku priprema je rekao da mu ne treba, naravno da ce se povredjivati, plus sto posle nesto vise od mesec dana za 90 minuta ne mogu da istrce 100 metara, za igru da ne pricam, haos od trenera!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma ti si obicni debil! Cuj haos od trenera. Zalosno je da svaki idiot moze reci da je trener kriv za sve. Murinjo da dodje vama bi bio haos. Samo pljujete,jedva cekate neki kiks da mozete pljuvati po nekom. Muka mi je od vasih glupih komentara…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter