20
Domaći fudbal

FOTO: Crop

‘RAJKO MITIĆ’ U PLAMENU: Velika akcija Delija, navijači ‘zapalili’ stadion i uputili poruku javnosti (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 30.07.15 u 09:34

Navijači Crvene zvezde rešeni su da, ako klub sam više ne može, oni sami i dalje budu – šampioni Evrope!

Jedini osvajač Kupa šampiona u istoriji Srbije, fudbalski klub Crvena zvezda, već godinama se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji.

Ekipa crveno-belih „dobija šamare“ od raznih fudbalskih veličina poput Černomoreca ili Kairata, dopustila je Partizanu da sedam puta u osam sezona bude šampion Srbije, igrači ne dobijaju plate kao ni zaposleni u klubu…

Ukratko: kriza se oseća na svakom koraku.

Zapravo, skoro na svakom. Naime, navijači Crvene zvezde, popularne Delije, bez ikakve dileme nisu na nivou svog kluba i prevazilaze okvire Superlige Srbije i mesto im je – u Ligi šampiona.

FOTO: Crop
FOTO: Crop

Ljubitelji crveno-belih već godinama su najbrojniji posetioci polupraznih stadiona u srpskoj ligi i jedini su koji svoj klub prate u brojnošću koja prevazilazi 10 hiljada. Iz meča u meč.

U cilju daljeg regrutovanja snaga, popularne Delije su oraganizovale akciju pred meč s Radničkim u kojoj pozivaju sve navijače i ljubitelje Zvezde da dođu na stadion „Rajko Mitić„.

Upravo zbog toga Delije su na praznoj Marakani napravile pirotehničku feštu, „strobovima“ su duž celog stadiona ispisali poruku „svi na stadion“, a nakon toga su, kao u stara vremena, napravili bakljadu oko celog obejta u Ljutice Bogdana.

Impozantna slika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim…

(youtube: PaphosBestClubbing)

0
0

20 Komentara

  1. naravno da su najbrojniji…sever dzaba e vec godinama pitajte redare da li sme neko da kaze nesto kad udje 10-15 ci..delija bez karte smesni ste sa tom pricom znaju to i novinari ..izmedju ostalih i blicovi novinari….ma nebitno..

    0
    0
    Odgovori
  2. Djavolski prsten od plamena a panteri delije pište i vrište kao orci. Klub rudna renta i turska milicija delije sa turcima na vlasti su spremni na sve.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nekada sam dolazio na svaku utakmicu, nekada je imalo šta da se gleda. Već godinama ne idem na stadion jer nema šta da se vidi od fudbala, prosto. Ovo danas je težak mazohizam. Volim Zvezdu i voleću je dok sam živ ali ovo odavno nema veze sa fudbalom.

    0
    0
    Odgovori
  4. sta je spremljeno za sledeci pritisak , MANIPULACIJU … sportske javnosti od strane vodja navijaca : covica, vesica, terzica, kokeze . kojei crni navijaci-delije … ??? sve to godina osmisljava vesic a u poslednje 3 godine kao pojacanje od strane vlasti mu je obezbedjeno u : covicu, kokezi, toncevu , terzicu … mediji su iz sata u sat… iz dana u dan puni svakojakih gluposti iz PREZADUZENOG-TRULOG kluba : od dovodjenje igraca, trenera- POJACANJA do saopstenja navedenih navijaca … uz skupu navijacku koreografiju i neumorno trosenje OPLJACKANIH para od naroda . ONI se ponasaju kao da je u pitanju klb bez DUGOVA , kao da svake godine igraju ligu sampiona u cetvrtfinalu a ONI prvo kolo kvalifikacija za ligu evrope NE mogu da preskoce ( u sred beograda im neki amateri – cuo nikad za njih … cas fudbala drze i sa njima i srpskin fudbalom sprdnju prave … ) . vi u zveudi i oko zvezde od : vlasti preko kluba i medija … konacno se okanite corava posla, da naciju zamajavate koje kakvim glupostima : MANIPULACIJAMA …, DA PRIKRUJETE LAZ, PREVARU,LOSE SPORTSKE REZULTATE I PLJACKU A O DUGOVIMA I IZBEGAVANJU POREZA NI RECI … 10 godina su u Srbiji, regionu i evropi … su najveci DUZNIK u sportu zbog koga se narod PLJACKA . na imenu zvezde se u Srbiji opere najvise para . zato su uz zvezdu sve face – ljudi sumnjive sadasnjosti i proslosti . ovaj i slicni primeri da dobiju pravo ime i prezime organizatora … koji je sve to organizovao…. nije svoje licne pare dao , vec troseci pare od OPLJACKANOG naroda . doslo je vreme da se ISTINA o zvezdi i ljudima u i oko zvezde saopsti a ne da se o glupostima pise afermativno i vrsi pritisak na sportsku javnost .

    0
    0
    Odgovori
    • Je li penzos, tebi admin ovog sajta mora da je burazer kad stalno pušta ova tvoja proseravanja i glupossti koje nemaju veze sa životom…

      0
      0
      Odgovori
  5. kada ode Karadzic ostace samo pustos nema vise montiranih titula tek ce jadnici da vide koliko je teska senka koju pravi evropski i svetski sampion

    0
    0
    Odgovori
  6. Nemojte im zameriti pošto juče nisu imali utakmicu u evropi a nezna se kada će, javila im se želja da dođu na stadion i da simuliraju neku utakmicu . Bio je tu i terzić samo je sedeo u protivničkoj svlacionici i trenirao govor i opet je bilo „STA STE SE RASTRČALI“.

    0
    0
    Odgovori
  7. Nista vi nama niste dozvolili mi smo sami uzeli 7 titula pobedema u derbiju i u tkzv malim utakmicama…..Notingem Forest vas zove….

    0
    0
    Odgovori
  8. I šta sad ovo treba da znači?
    „Jedini klub u istoriji Srpskog fudbala koji je bio šampion Evrope nalazi se u teškoj materijalnoj situaciji…“
    Treba li možda i ovom klubu neki UPPR i da se oprosti 60 i kusur miliona prijavljenog i slovima PRIJAVLjENOG duga.
    „Dozvolio Partizanu da bude 7 puta uzastopno prvak…“
    Kako vas bre nije sramota?
    A što se ne piše o teškoj materjalnoj situaciji kluba koji je jedini u istoriji Srpske košarke bio osvajač Kupa Šampiona u košarci,Kupa Radivoja Koraća(tadašnjeg),četiri puta učesnik F4,Top 8,10 ili 12 puta Top16,osvajač 6 ABA liga…
    Šta je ovo,ispostava SD Crvena Zvezda pa radite besplatan marketing i reklamu?

    0
    0
    Odgovori
    • Pa šta da pišu o vama kada nemate pojma šta je marketing.
      Nikada niste znali da napravite neku akciju kao što rade pravi navijači.
      A jasno mi je i zašto.
      Zato što vas ukupno ima manje nego baklji koje su bile zapaljene.
      Zato vam je bolje da ćutite i UČITE!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter