2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Pored Argentinca na Marakanu stigao još jedan internacionalac, neće moći obojica protiv Kairata

Objavljeno: 26.06.15 u 13:35

Već smo preneli da je Luis Ibanjez praktično već sada novi igrač Crvene zvezde, a njegovim stopama će krenuti i fudbaler za koga smo juče najavili da se nalazi na radaru uprave srpskog vicešampiona.

Kako saznaje Mocartsport Izraelac Idan Vered već se nalazi u našem glavnom gradu i oko 14 sati bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Međutim, zbog pravila UEFA o licenciranju neće moći obojica da budu prijavljena za predstojeći dvomeč sa kazahstanskim Kairatom pa će trener Miodrag Božović morati da odluči ko mu je potrebniji.

Pretpostavlja se da je to Izraelac koji dolazi kao zamena za Darka Lazović odnosno igra po desnom krilu, dok je poziciju levog beka lakše pokriti jer je tu iskusni Dušan Anđelković.

Moglo bi da dođe i do promene na golu Crvene zvezde, koja je u generalnoj proveri pred duel sa Kairatom ubedljivo pobedila ukrajinske Karpate.

0
0

2 Komentara

  1. I vi se zalite da imate milionske dugove, a sad hocete da ih uduplate!.. Ovi novi igraci pretpostavljam igraju za dzabaka.. Eeeeeee moj Terzicu, omladince ubacuj i vracaj dugoveee!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter