4
Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA EVROPU: Crvena zvezda našla zamenu za Darka Lazovića! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.15 u 17:31

Tačno nedelju dana pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope  i prvog duela protiv Kairata na stadionu ‘Rajko Mitić’, Crvena zvezda nadomak je dovođenja velikog pojačanja.

U pitanju je Idan Vered, pet godina možda i najbolji fudbaler Makabi Haife, koji igra na poziciji krilnog napadača. Ima 26 godina, dobro se snalazi i na poziciji krila i na mestu napadača, a pored izraelskog poseduje i rumunski pasoš.

Crvena zvezda već neko vreme je u kontaktu sa njim, a pošto mu je ugovor istekao u Makabiju, u Beograd bi došao bez obeštećenja, što je velika olakšica rukovodsvtu crveno-belih. U njemu vide idealnu zamenu za Darka Lazovića.

Pored toga što igra desnom nogom, poseduje izuzetno dobar udarac i levom, a krasi ga i odlična prodornost po krilu, što ga je još ranije preporučilo Miodragu Božoviću. U jednom periodu u Makabiju ga je trenirao i Aleksandar Stanojević, a u prethodnoj sezoni na 20 mečeva postigao je šest pogodaka.

(youtube / 1GoalSport)

(youtube / Adi Harongi)

0
0

4 Komentara

  1. Mislim da je velika stvar za klub ako ovog leta dođu sva ta pojačanja,jer igrači čine klub jačim i boljim trener je nebitam(mada Lalatović je dno)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter