5
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

SVE GOTOVO: Dinamovac stiže na Marakanu, Ibanjez novi igrač Zvezde

Objavljeno: 26.06.15 u 08:59

Uprava Crvene zvezde uspešno je završila posao oko angažmana novog igrača.


Reč je o momku za koga se već neko vreme u javnosti spekulisalo da bi mogao da obuče crveno-beli dres, Luisu Ibanjezu, popularnom „Luču„.

Kao što je poznato, bivši kreativni vezista zagrebačkog Dinama našao se na radaru čelnika crveno-belih, ali je u jenom trenutku čitav transfer delovao nestabilno kao da stoji na klimavim nogama.

Razlog za tako nešto bio je interes tima iz belgijske „Župiler lige“, Mehelena.

Međutim, Belgijanci, koje sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde, Saša Janković, u poslednjem trenutku su ipak odlučili da odustanu od angažmana Ibanjeza, saznaje Goal.com/rs.

Na taj način otvorila se nova prilika za drugu rundu pregovora dve strane i oni su, tvrde naši upućeni izvori, urodili plodom.

Kako stvari stoje, Ibanjez će u narednim danima biti zvanično prezentovan javnosti kao novi igrač Crvene zvezde.

Inače, Ibanjez je otputovao u Sloveniju kako bi, navodno „samo gledao Crvenu zvezdu„. Odatle je poručio da bi voleo da zaigra za crveno-bele.

Kako stoje stvari, zemlja će mu se i ispuniti.

0
0

5 Komentara

  1. Kao igrač vjerovatno će biti pojačanje ali, problemi koji mogu se desiti: 250,000 plata pa zar nisu rekli 120 maxsimalno da će d
    ati godišnje igračima još njemu garancije da će redovna biti pa šta onda sa ostalima igračima kako će reagovati oni na ovo….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter