0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMNI ZA KAIRAT: Zvezda napunila mrežu Karpata (FOTO)

Objavljeno: 25.06.15 u 20:55

Fudbaleri Crvene zvezde položili su poslednji ispit pred start u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pošto su u Krškom savladali Karpate sa ubedljivih 4:1 (3:1).

Crveno-beli su spremni za Kairat. U poslednjoj proveri na pripremama u Sloveniji četa Miodraga Grofa Božovića savladala je ukrajinske Karpate sa 4:1. Igrač utakmice bio je Džouš Parker, koji je pored gola upisao i asistenciju. Ali, idemo redom…

Zvezda je prva zapretila preko Anđelkovića, ali je protivnički golman bio na mestu. U 17. minutu je Orlandić izašao sam na golmana Karpata, ali je šutirao pravo u njega. Crvena zvezda je povela u 21. minutu kada je centrirao Anđelković, a Parker glavom pogodio mrežu.

Crveno-beli nisu dugo izdržali. U 25. minutu su Ukrajinci izveli slobodan udarac, odbrana na čelu sa Pavićevićem i Rendulićem je zaspala, a Plastun je sa osam metara savldao Kahrimana, koji je do tog momenta imao nekoliko izvanrednih intervencija.

Četiri minuta kasnije Zvezda je ponovo povela. Parker je probiopo desnom boku, po zemlji na drugu stativu uposlio Orlandića, a snažni centarfor je zatresao mrežu za 2:1. Da će crveno-beli zabeležiti trijumf bilo je jasno posle prelepog pogotka Kataija u 37. minutu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Miodrag Grof Božović je utakmicu sa Karpatima počeo bez Jovića i Ristića koji su ušli u drugom poluvrmenu. Upravo je ovaj tandem Zvezdi doneo četvrti pogodak. U 85. minutu Ristić je uposlio Jovića, a ovaj je stavio „šlag na tortu“ za konačnih 4:1.

Crvena zvezda je igrala u sastavu Kahriman, Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković, Savićević, Stojanović, Katai, Gavrić, Parker i Orlandić, a kasnije su u igru ušli Mijailović, Stojanović, Mbođ, Đorđević, Ahčin, Ristić, Avramovski, Jovović, Živković i Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter