7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UMESTO SPEKTAKULARNOG DOČEKA: Balkon je mogao da bude prazan, da je selektor NEŠTO na vreme saznao!

Objavljeno: 24.06.15 u 12:17

Više od 50.000 ljudi okupilo se ispred Skupštine u ponedeljka uveče i pozdravilo svetske šampione, omladinsku fudbalsku reprezentaciju do 20 godina. Međutim, do toga je umalo moglo i da ne dođe…

Savo Milošević i Mitar Mrkela nisu mogli na balkon, tačnije zabranjeno im je, dan kasnije stiglo je  objašnjenje o tome šta se zapravo desilo,  a da je selektor Veljko Paunović znao za to ni on ni ‘Orlići’ se ne bi popeli na balkon.

– Da sam znao u trenutku da se ovo događa iza naših leđa, ne bih izašao na balkon. Ni ja, ni igrači. Nismo, međutim, bili svesni šta se sve događa, a sve sam saznao po završetku proslave – rekao je Paunović. za Sport.

Mnogi su mišljenja da spomenutim osobama nije ni bilo mesto na balkonu, ali to nije tačno. Selektor je pojasnio i zašto:

Ne znam koliko je ljudima poznato, ali ja sam u Fudbalski savez Srbije došao na inicijativu Save Miloševića i Mitra Mrkele, koji su mi ponudili ugovor i mesto selektora, a sve je podržao predsednik Tomislav Karadžić. Zahvaljujući njima ja sam započeo jednu divnu avanturu, a za sve ovo vreme koje nije malo, imao sam njihovu bezrezervnu podršku.

Istakao je i zasluge njih dvojice u ostvarenim uspesima.

Oni imaju ogromne zasluge za sve rezultate koje su mlađe kategorije FSS postigle poslednjih godina, a ti rezultati su jednostavno fantastični. Omladinci su pre dve godine bili prvaci Evrope, a da ne govorim o polufinalima i završnim turnirima na kojima su naše selekcije bile gotovo redovni učesnici – zaključio je Paunović.

Da li je ovo dovoljno dobro objašnjenje za sve one koji su se pitali šta će Milošević i Mrkela na balkonu? A na dočeku je bilo ovako, za pamćenje i prepričavanje… Inače, ‘Orlići’ su danas saznali nešto što ih je sigurno obradovalo. 

 

 

0
0

7 Komentara

  1. Vesic,Covic,Kokeza vs Milosevic,Mrkela

    Kakva drzava takav premijer i predsednik .Lopovi,prevaranti mogu da profitiraju samo u banana drzavi kakva je Srbija. E sad je problem sto se desio uspeh a oni nisu bili tu da to uniste jer je to nacin da uniste Toleta. Zato su na vreme stigli u Cesku ( drzavnim avionom) da ucenjuju mlade reprezentativce da potpisu za Zvezdu i tako bino poremetili atmosferu u timu.Ko ih podrzava taj je lud.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidi pijavice koje nista u zivotu nisu uradile hoce i one na balkon ..ahhhahaa .. idite kod Blatera, na njegov balkon!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vesic,Covic i Mali zlo ove napacene zemlje.Krali od naroda sa kosova,klubova i svog grada,stranke menjaju kao carape ma prava siva eminencija!!!

    0
    0
    Odgovori
      • Slazem se, Tadic je DESETINE MILIONA drzavi spljiskao da pravi sa ovim sljamom Vesicem „evropsku zvezdu“, pa je 2009.potpisao „vo vjeki vjekova“ ugovor zvezdanaesterca i Telekoma na 2,2 miliona € po sezoni, to je bar 30 miliona € od 2003-2008. i od 2009-201x!!

        0
        0
        Odgovori
  4. Jel znas koliko me zabole…Morali su nekog da pozovu a to sto su uboli pravu kombinaciju je cista sreca. Nemoj da mi pominjes onog prevaranta Toleta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter