0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MISLE NA BUDUĆNOST OMLADINE: Alfa BK stipendira školovanje ‘Orlića’

Objavljeno: 24.06.15 u 12:40

Savet Alfa BK univerziteta doneo je odluku da stipendira studije na Fakultetu za menadžment u sportu fudbalerima osvajačima zlatne medalje na Svetskom prvenstvu.

U saopštenju se navodi se da je Alfa BK univerzitet odgovorna društveno obrazovna institucija, a u skladu sa sloganom „Uvek prvi“ stipendiranjem vrhunskih sportista ulaže se u budućnost.

Lep gest Alfa BK univeziteta. Treba misliti na budućnost omladine i vrhunskih sportista, a budući da su izabranici Veljka Paunovića već pokazali i dokazali da osim što umeju da barataju loptom, umeju i da razmišljaju i sami brzo donose odluke, rešavaju situacije i preuzimaju odgovornost, kao ‘matori’, ma i bolje od njih…

Njihove vrednosti se prepoznaju i tek će biti prepoznate na pravi način, a to isto važi i za selektotra. Tako mladi, a već mudri i nema sumnje da će na pravi način iskoristiti ovo što im se nudi. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter