15
Domaći fudbal

FOTO: rts.rs

SKANDAL NA DOČEKU: Savi Miloševiću i FSS ‘Naprednjaci’ zabranili ulaz na balkon

Objavljeno: 23.06.15 u 10:37

Kao što je dobro poznato, slika u kojoj su reke ljude paradirale Beogradom i dočakali fudbalske šampione planete obišla je svet.

Međutim, Srbija ne bi bila Srbija kada u i najlepšim i istorijskim trenucima fudbala ne bi doživela i – barem jedan veliki skandal.

A upravo veliki skandal je ono što se sinoć u „Starom dvoru“ i dogodilo, pošto je gradski menadžer Goran Vesić, zabranio je potpresedniku FSS Savi Miloševiću i direktoru mlađih selekcija FSS, Mitru Mirkeli, da sa igračima odu na balkon.

Savo Milošević

Kako navodi Savo Milošević, ovaj političar koji je svojevremeno bio član Demokratske stranke a potom je „preleteo“ u „političkom transferu“ u SNS, nije želeo da dozvoli funkcionerima FSS da izađu na balkon gradske skupštine.

– U pitanju je veliki skandal, ali ja ne bih svojom izjavom davao ni trunku medisjke pažnje čoveku koji očigledno nije svestan šta se dogodilo na Novom Zelandu i šta je omladinska reprezentacija uradila za Srbiju i srpski fudbal. Ne bih u noći velikog slavlja da pričam naširoko o ovome, ali u pitanju su stvari koje su prilično providne i za koje smo u FSS znali da se spremaju danima – rekao je Milošević pišu Novosti.

Fudbalski savez Srbije će se verovatno tokom dana o celom incidentu oglasiti zvaničnim saopštenjem.

0
0

15 Komentara

  1. Potpuno opravdano da na balkonu budu samo zasluzni za uspeh a ne krtice iz saveza i politicari. Mrkela i nekako ali Savo da bude u drustvu ove dece i da ih sve pokvari nikako. Najveci protivnik Toletov dok mu ovaj nije dao funkciju a od tada njegov najveci prijatelj. Los covek koji se prodaje za funkcije ne treba da bude u drustvu zlatnih nego da sa Vesicem i Toletom sedi u podrumu gradske cistoce a ne skupstine.

    0
    0
    Odgovori
    • Verovatno je Čović trebao na balkon…
      Kakvi sve debili komentarišu, užas… Zaslužili smo kao narod, sve što nam se događa, i treba da propadnemo… Prokleti smo…

      0
      0
      Odgovori
  2. naslov govori vise od bilo kog teksta … vesic ??? ko je ON uopste ??? a kad procitate komentare navijaca komsinice ( cast izuzecima ) … sve vam je jasno sta se sa Srbijom desava od devetdesetih godina do danas …( juce prvi put cuh od funkcionera-pantica sa severa kosova inace clan SNS-a , da ON srbin sa kosova ima dokumenta republike kosovo , gde mu pise da je kosovar …) mozda jos sutra …??? ali prekosutra ce biti kasno za narod Srbije ili vesica i njegovim nalogodavcima ( ako ih ima … ako ih nema taj … svako ime koje mu se da … malo je za ono sto sinoc uradi … MORA POD HITNO DA LETI SA MESTA MENADJERA GRADA BG. I DA BUDE PROCESUIRAN ZA DUGOVE : kkcz i fkcz u suprotnom nalov svemu odgovara , svim desavanjima u sportu u poslednje 3 godine .

    0
    0
    Odgovori
  3. Javna je tajna da ste juce dobili 1000 dindzi od cika Miskovica da vicete protiv najboljeg premijera u zadnjih 30 godina.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bravo Vesicu svaka cast,tom sljamu koji glumeci manekena unistava Srpski fudbal nije mesto ne na balkonu nego ni u Srbiji.Vratite ga odakle je i dosao pa nek tamo unistava svoju crnugoricu.Ziveo Vucic

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa naprednjaci ne navijaju za Srbiju vec za Crvenu. Oni svetskim liderima ne poklanjaju nacionalni dres vec dres sekundaraca pa to nema nigde. Sto nekada onda ne poklone dres Radnickog,Vojvodine,Pazara…!?

    0
    0
    Odgovori
  6. Nijedna vlast nije valjala ali ovi danas su dno dna!!! Naprednjaci hoce da preuzmu savez a u svojim redovima sve sami kriminalci i hostapleri Vesic,Terzic,Kokeza,Covic,Dzajic, i naravno njihov vodja…pa to ljudski sljam. Nije problem da fss vode ljudi iz cz ali neki normalni poput Mrkele,Jugovica,Bunjevcevica,Stankovica…

    0
    0
    Odgovori
  7. A koji će oni na balkonu? Lepo je bilo rečeno da neće niko moći na balkon, ali oni koji vole da se reklamiraju na tuđim zaslugama i ovaj put su pokušali da se eksponiraju.

    0
    0
    Odgovori
    • „Oni koji vole da se reklamiraju na tuđim zaslugama“!? Dečko jel ti dobro? Aj uzmi taj sendvič i začepi labrnju. Da nisu tvoji Vesić, Vučić i Toma zaslužni? Kako ćemo vas sve umlatiti samo da se izađe na ulice…

      0
      0
      Odgovori
  8. A kad izađemo na ulice, pa počnemo da izvlačimo iz kancelarija i bijemo govna… Pa Mamu vam *****, džaba ste smanjivali zvuk naroda pred kraj prenosa, svi su čuli šta o vama mislimo, a vi samo pritiskajte narod…

    0
    0
    Odgovori
  9. Savo Milošević jedini pravi rekorder reprezentacije a samim tim i legenda Srpskog fudbala. A onaj lažnjak Stanković kojeg isforsira do lažnog rekorda njegov kum Mihajlović dobi i ime aviona po sebi. Da nije žalosno bilo bi smešno, bili nekada crveni pa nestadoše, pa žuti isto tako, i ovi napredni crvendaći će uskoro na smetljište istorije. Srbijo probudi se, omladino organizuj se i uzimaj stvar u svoje ruke, oslobađajte zemlju Srpsku od ološa i ambasadorskih pudlica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter