Kao što je dobro poznato, slika u kojoj su reke ljude paradirale Beogradom i dočakali fudbalske šampione planete obišla je svet.

Međutim, Srbija ne bi bila Srbija kada u i najlepšim i istorijskim trenucima fudbala ne bi doživela i – barem jedan veliki skandal.


A upravo veliki skandal je ono što se sinoć u “Starom dvoru” i dogodilo, pošto je gradski menadžer Goran Vesić, zabranio je potpresedniku FSS Savi Miloševiću i direktoru mlađih selekcija FSS, Mitru Mirkeli, da sa igračima odu na balkon.

Savo Milošević

Kako navodi Savo Milošević, ovaj političar koji je svojevremeno bio član Demokratske stranke a potom je “preleteo” u “političkom transferu” u SNS, nije želeo da dozvoli funkcionerima FSS da izađu na balkon gradske skupštine.

– U pitanju je veliki skandal, ali ja ne bih svojom izjavom davao ni trunku medisjke pažnje čoveku koji očigledno nije svestan šta se dogodilo na Novom Zelandu i šta je omladinska reprezentacija uradila za Srbiju i srpski fudbal. Ne bih u noći velikog slavlja da pričam naširoko o ovome, ali u pitanju su stvari koje su prilično providne i za koje smo u FSS znali da se spremaju danima – rekao je Milošević pišu Novosti.

Fudbalski savez Srbije će se verovatno tokom dana o celom incidentu oglasiti zvaničnim saopštenjem.