4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NISU IH PREPOZNALI: Nikodijevićevo objašnjenje za skandal na terasi Skupštine grada

Objavljeno: 23.06.15 u 16:11

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević saopštio je danas da je prilikom dočeka mladih fudbalera na terasi gradskog parlamenta došlo do nesporazuma i da se zabrana izlaska na terasu nije odnosila na Mitra Mrkelu i Savu Miloševića.

Povodom pisanja pojedinih medija da je gradski menadžer Goran Vesić zabranio Mrkeli i Miloševiću da izađu na balkon i zajedno sa strucnim štabom i igračima proslave titulu svetskog prvaka, Nikodijević je pojasnio da je „u euforiji došlo do nesporazuma“.

Kako je istakao, preporuka domaćina da na balkon ne izlaze političari, državni funkcioneri i funkcioneri FS S se u svakom slučaju nije odnosila na Mrkelu, direktora mlađih selekcija, i Miloševića, potpredsednika Saveza zaduženog za mlađe kategorije, koji su zajedno sa reprezentacijom deo uspeha.

– Svakako cenimo njihov doprinos koji su dali tituli i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena. Čim su se pojavili medijski napisi kontaktirao sam sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Zoranom Lakovićem i raspravili smo detalje nesporazuma. Još jednom apelujem da se pažnja javnosti ne skreće sa istorijskog uspeha omladinske reprezentacije, istakao je Nikodijević, a prenosi Beoinfo.

Nikodijević je saopštio i da je on bio zadužen za protokol dočeka mladih fudbalera, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon, te da nesporazum ne sme da baci senku na svetsku titulu.

– Domaćin dočeka mladih fudbalera, u ime Skupštine Beograda, bio sam ja. Jedini sam komunicirao sa zvaničnim predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije. To znači da sam u dogovoru sa njima donosio odluke o tome kakav će biti protokol dočeka, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon. Nijedan drugi funkcioner Skupštine grada, uključujući i Vesića, nije učestvovao u dogovorima, niti je donosio bilo kakve odluke povodom dočeka, rekao je Nikodijević.

0
0

4 Komentara

  1. Razne sline su se izmilele, i guraju svoje d**e umesto vođinog i potrčka Vesića… Svi će na gomili svoju porciju da dobijete, vrlo brzo… Narod je na ivici nerava.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nesporazum je to sto su poltroni poput tebe na tom mestu a Vesic tu gde jeste.Covek koji je sinonim za neuspeh na celu grada.Sramota bre. Ostrasceni propali menadzer je unistio KK CZ,zaduzio je 15 000 000e pa je ugasio zajedno sa Covicem. U FK CZ je zajedno sa Lukicem napravio dug od 50 000 000 e , GDE SU TE PARE ??????Sve je upropastio sto sad i nije losa stvar jer je on u Vucicevom timu,pa se nadam da ce upropastiti i Vucica.
    Prvo nije pustio klince iz Zvezde da idu na SP pod izgovorom bolesni su a poceli su pripreme sa prvim timom.Do je dokaz da je ostrascen i da zbog toga opet najvecu stetu trpi njegov klub a ne FSS, drugo u toku prvenstva on narucuje razne tekstove o Rajkovicu kako se raspituju o njemu ne vodeci racuna da to moze negativno uticati na njegove partije na SP i ovo na kraju je prelili casu. ZVEZDASI NEK VAM JE NA CAST AKO PODRZAVATE OVAKVE LJUDE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter