2
Evrokupovi

ENRIKE BAŠ IZNENADIO: Titulu posvetio navijačima Rome?!

Objavljeno: 07.06.15 u 12:56

Barselona je osvojila triplu krunu, u velikom finalu Lige šampione je sa 3:1 savladala Juventus,  a trener Luis Enrike sve zasluge za to pripusuje igračima. 

 Baš sam srećan. Imam izuzetnu grupu igrača. Oni su pobednici, vojnici i uživaju u tome što rade. Nikada nisam mislio da možemo da osvojimo triplu krunu. Ovi igrači su pokazali da pobede ne mogu da im dosade – rekao je Enrike i nastavio u tom stilu:

– Ovo nam je bio 60. meč u sezoni, ostvarili smo 50 pobeda. Imali smo tešku godinu i zahvaljujem se svima koji su verovali u nas. U jednom trenutku finale je postalo veoma komplikovano za nas, Juve je postajao sve opasniji, ali zaslužili smo trijumf. – Da li me je Bufon naljutio svojim paradama? Ma ne, mnogo mi je žao zbog njega i Pirla. Oni su dva velika šampiona – objasnio je Luis novinarima.

A onda je na kraju obraćanja usledilo veliko iznenađenje:
– Pozdravljam sve prijatelje u Rimu, navijače Rome, ovo je pobeda i za njih, nadam se da su srećni sada – poručio je bivši trener ovog kluba koji se baš i nije prslavio u toj ulozi… 

I kako to biva, jedni slave, drugi plaču, a navijači Juvea bili su se na visini zadatka i posle neuspeha.

A kako će na izjavu Enrikea reagovati navijači Rome?

0
0

2 Komentara

  1. Naravno da se nije proslavio u Rimu. Ko je on kao trener? Kao sada njega velicaju. Sa ovakvom Barselonom cu i ja osvojiti Ligu Sampiona! Gdje sada Rajkard? I on je osvojio LS sa barsom. Iducu sezonu preuzeo galatu i nije mogao OFK pobijediti. Dajte ljudi. Sve trenercina do trenercine u pm!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter