1
Evropske lige

FOTO: Instagram/3gerardpique

OVAKO ON SLAVI: Bahatio se sa ‘ušonjom’, provocirao Špance, ‘ukrstio oči’ uz čašu i Šakiru (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.15 u 09:44

Džerar Pike jedan je od najveselijih fudbalera kada treba da se slavi. Poznat je kao kafanski čovek, druželjubiv je sa čašom, ali i tompusom, pogotovo kada treba noge da se podignu na tek osvojeni pehar Lige šampiona.

Odmah posle meča internetom je počela da kruži kontroverzna fotografija Džerara Pikea kako sa ekonomom puši tompus, dok noge drži na tek osvojenom peharu Lige šampiona.

FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Inače, na samom terenu, Pike nije propustio priliku da prilikom slavlja istakne katalonsku zastavu i time isprovocira kompletnu Španiju veličajući Kataloniju, što on neretko radi i tamošnja populacija mu to već dugo uzima za zlo.

A onda je došlo vreme za provod. Prihvatio se čaše i u društvu sa suprugom Šakirom ‘na svoj način’ proslavio osvajanje ‘triplete’.

 

A video posted by Gerard Piqué (@3gerardpique) on



0
0

1 Komentara

  1. a šta je trebao da sedi i plače pa i zasluzili su svi godinu dana rade odigraju na 100 utakmica u sezoni i sad nesme nista

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter