9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRPSKI FUDBAL PROPADA ZBOG JEDNOG ČOVEKA: Terzić hoće sa Partizanom u bolju budućnost

Objavljeno: 04.05.15 u 19:06

Crvena zvezda nije za danas zakazala vanrednu sednicu  zbog spornog penala na jučerašnoj utakmici Vojvodina – Partizan u Novom Sadu, bar je tako rekao generalni direktor Zvezdan Terzić.

– Nismo zakazali današnji sastanak zbog penala na meču Vojvodina – Partizan. Pričao sam godinama da je srpski fudbal talac jednog čoveka i ide strmoglavo dole – rekao je Terzić novinarima posle sastanka na stadionu Rajko Mitić, a prenosi MozartSport.

Terzić kaže da crveno-beli očekuju da u Partizanu pronađu partnere sa kojima bi radili za dobrobit srpskog fudbala.
– Nadamo se i da ćemo u fudbalskom klubu Partizan naći prave sagovornike za priču o ideji da se ide u bolju budućnost srpskog fudbala.

Zvezda odavno traži ostavku predsednika FSS, ali sada je nešto drugačije.
– Razlika je što smo međuvremenu konkretno radili na terenu. Imali smo smene u FS Beograda i FS Vojvodine, a do kraja meseca očekujem i na zapadu Srbije. Ali, nije ovo stvar jednog kluba, već nacionalnog interesa – istakao je on.

hotsport.rs       

0
0

9 Komentara

  1. Jeste da je lazov ali je sigurno u pravu…. samo pogledajte nasta nam lici fudba,da ne pozelis da ga gledas nikad.. i to u ceo mandat karadzicev….

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo dokaza kolika je lažovčina Terzić i koliko mu je za verovati…
    Navodno se godinama bori, a pre samo par meseci je pričao ovo:
    https://fudbal.hotsport.rs/2014/01/24/terzic-nema-namestenih-utakmica-u-superligi/
    https://fudbal.hotsport.rs/2014/05/05/terzic-ponosan-sam-na-dogadaje-u-superligi/

    Isto tako pre samo 2-3 meseca kada ga je Partizan pozvao na borbu protiv menadžera a za dobrobit mladih igrača i Srpskog fudbala, izjavio je da ga to ne zanima, i da se svako bavi svojim problemima… Dakle, menja priče i strane svaka 2 meseca, po potrebi… Osvedočeni kriminalac sa poternice nama našao da popuje i priča o poštenju… ccc… Srbijooooo…

    0
    0
    Odgovori
  3. Najveće zlo srpskog fudbala je Zvezdan Terzic, Slavisa Kokeza, Crvena Zvezda i Partizan. Najbolje za srpski sport u celosti da se ugase gore navedeni klubovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter