34
Domaći fudbal

ZVEZDA: Lopovluk pod patronatom Tomislava Karadžića i FSS ne prestaje!

Objavljeno: 03.05.15 u 22:48

Partizan je posle gostovanja u Novom Sadu i pobede od 4:0 zadržao špet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, u borbi za šampionsku titulu. Posle nedosuđenog penala za Vojvodinu oglasila se Crvena zvezda i za sutra zakazala vanrednu sednicu.

– Crvena zvezda mesecima upozorava na sve anomalije i krađe od strane Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, pod patronatom Tomislava Karadžića. Ipak, po tom pitanju ništa nije učinjeno niti je lopovluk prestao. Sve čega je fudbalska Srbija svedok i talac u poslednjih nekoliko godina na delu je i ove sezone i Crvena zvezda neće ćutati. Nema spasa fudbalskoj Srbiji dok Tomislav Karadžić i njegovi poslušnici ne napuste svoje fotelje. Zbog toga će Upravni odbor FK Crvena zvezda u ponedeljak, 4. maja, u 17:00 časova održati vanrednu sednicu, na stadionu Rajko Mitić. Jedina tačka dnevnog reda biće suđenje u dosadašnjem toku šampionata sa svim pojedinostima koje su se dešavale, kao i koraci koje će FK Crvena zvezda preduzeti u narednom periodu –  ističe se u saopštenju crveno-belih.

Zvezda se i dalje ne predaje, pao je i Rad.

hotsport.rs       

0
0

34 Komentara

  1. a do kada će ta bagra od fss dozvoljavati to što druga bagra govori.tu treba drastične kazne klubu i upravi. ko sto rade uefa i neke zemlj.oduzimanje bodova zbog dugova uefa treba da nas kazni i izbaci na duže vreme dok se opraštaju dugov terzizvezdi

    0
    0
    Odgovori
  2. A dva gola iz ofsajda istoj toj Vojvodini to nije problem? A nedosudjen penal na derbiju? Ni to nije problem izgleda samo je problem sto nije sviran penal protiv Partizana u utakmici u kojoj ne bi bilo 0:4 nego 1:4… Znaci kako vas nije sramota….????

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi dobro pamte 5 min za „spas Srpskog fudbala“… I Terzićeve reči da borba ne staje dok se liga ne očisti od „lopova“ (čitaj Toleta)… Nedugo posle toga je Zvezdana krenula svim sredstvima ka tituli i naravno tu je borba prestala, titula oteta, prvenstvo odjednom postalo nikada regularnije, a Srbija i Srpski fudbal su procvetali… Sve bi to bilo sjajno da neki tamo „Toletovi ortaci“ iz Evropske kuće fudbala nisu rekli, čibe tamo! Dakle ponovo svetska zavera protiv Zvezdane, i Vučićeve vlasti! I pored toga harmonija i regularnost prvenstva su potrajali bez trzavica sve dok gle čuda, Zvezdana nije praktično izgubila titulu. Nisu Terzi i Ćokiju smetali golovi iz ofsajda, nedosuđeni jedanaesterci za suparničke klubove, nedostatak elementarnih uslova za učešće u ligi, itd… Sve je bilo bajno i sjajno dok im nije prošlo kroz glavu da će sada morati navijačima da pravdaju izostanak bilo kakvog trofeja. Po ustaljenoj praksi, nije kriv klub i igrači koji na dva derbija za 180 min nisu praktično uputili šut u okvir gola, dok su na poslednjem svega par puta prešli centar terena… Naravno da će na kraju biti po običaju krive sudije, Tole, vladari iz senke, teorije zavera, itd… Očekujem da se akcija „5 min za spas Srpskog fudbala“ izvuče ponovo iz naftalina, i da se ponovo krene sa spinovanjem plitkoumnih…

    0
    0
    Odgovori
  4. Rezultat bio 0:4 krv ti je**m 😀
    Vi pričate o pravdi?!
    Što se toga tiče, vi bi već odavno trebali da pičite drugu ligu…

    0
    0
    Odgovori
  5. Lale ili punjene paprike he heee….četiri komada eeeeeej četiiriiii…. Protiv njih u dvomeču 6 a protiv krcunovaca 4 boda i pitaju se zašto smo prvi. Pa jednostavno smo najbolji,još a je Škuntelar ostao bruka bi bila.

    0
    0
    Odgovori
  6. KAD BI SVE SPORNE SITUACIJE SABRALI ZVEZDA I PARTIZAN U PRVENSTVU ZVEZDA JE U + I TO VELIKOM TAKO DA JEDAN PNAL NA 4-0 NIJE NISTA I SVE JE OVO SMESNO.

    0
    0
    Odgovori
  7. E jade moje glodarske, umesto da se pokrijete tim vasim glodarkim usima vi kao nesto slavite?! Predpostavljam titulu u fudbalu (na koji god način ona dobijena).
    Ali sta kad vam bude dosla Petahtikva, sta onda?

    0
    0
    Odgovori
  8. ОЈ ВИ ЦИГАНИ РУЖНИ, ПОНОВИ СМЕШНИ, ПОНОВО ТУЖНИ !!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Pa vi u Zvezdi zaista niste normalni. O kakvom suđenju bulaznite? Ako ste prespavali da vas podsetimo da je Partizan dao četiri gola, što je znatno više od 0 golova koje je dala Vovodina. Svi golovi su bili čisti kao suza, nije bilo penala, ofsajda i drugih fatamorgana koje vak se izgleda priviđaju. Ako ste i imali neki dogovor sa Vojvodinom to je bio jalov posao jer je Vojvodina u poslednje vreme očajna (može da pobedi samo Spartak i Zvezdu). A šta je bilo pre nedelju dana? Pa Tole nije igrao, ali ste bar 70 minuta na svom stadionu bili u mišjoj rupi. Budite srećni da i vi niste „popili“ 4 komada kao Lale. Prošlo je vreme CK, UDBE, Obradovića, Miljanića, Cvetkovića i Džajića, ne mogu se titule više osvajati na osnovu direktive iz CK i na galamu. Samo da se razumemo, nije Tole cvećka. Mulja taj decenijama, ali ne u korist Partizana, već za svoj džep i džepove svojih pajtosa. Partizan je samo način koji mu omogućava muljanje.

    0
    0
    Odgovori
  10. Svi vi koji pricate o ne dosudjenom penalu za Partizan, izustite makar jednu rec o Balazicevom udarcu laktom u glavu samo sekundu, dve pre povlacenja.To je cist faul u napadu i barem zuti karton za Balazica.

    0
    0
    Odgovori
  11. Ja ne razumem vise ovu upravu zvezde(namerno malo Z). Ne dosudjen penal na derbiju u korist Partizana, istu tu Vojvodinu pobedili golom iz nedozvoljene pozicije. Ovo je vise prevrsilo svaku meru. Sto niste pobedili u derbiju niste sutnuli u okvir gola za 180 min. I sta pricati o sudijama i Toletu ili ko zna o cemu vise. Zao mi je sto vise nema velike Zvezde, jer je ova i ovakva daloko od one prave, evropskog i svetskog klubskog sampiona. Zao mi je, jer bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana, jake reprezentacije na kraju nema ni boljitka srbijanskog fudbala.
    Volim Partizan, ali ne mrzim Zvezdu.
    PARTIZAN SAMPION !!!!

    0
    0
    Odgovori
  12. Da li su ovi normalni dal oni imaju oci pominju lopovluk nek pogledaju tabelu i da vide gol razliku izmedju Partizana i zvezdane pa posle da pricaju o kradji fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

    0
    0
    Odgovori
  13. Licimeri a kako ste vi toj istoj Vojvodini dali dva gola? Iz ofsajda! Derbi da ne spominjemo… Bukvalno, ali bukvalno ko o cemu k…. o postenju! Nemate grama dostojanstva u sebi olosi covicevi!

    0
    0
    Odgovori
  14. AHHAHAHAHHAHA KUKAJTEEE ,VRISTITEEE..KADA STE DAVALI GOLOVE IZ OFSAJDA NIJE VAM SMETALO,KAD VAM SE SKLANJAJU TAD VAM NE SMETA.KAD VAM MAZIC I MAJO PRASTAJU PENALE SVE JE NORMALNO..E PA SAD KUKAJTE BAGRO ISPLACITE SE LOPINE JEDNE LICEMERNE 🙂

    0
    0
    Odgovori
  15. Kako vas nije sramota? Sto niste zakazali sednicu posle ne dosudjenih penala na derbiju u vasu korist? I sto ste stavili barut i crveno bele konfete na krov juga pa ste to zataskali? Vas de ne gura drzava igrali bi ste okrug vec 6 godina! 55 miliona ste uzeli od ove napacene zemlje i vi mi pricate o postenju? Kako ste vi pobedili ovu istu vojvodinu? Sram vas bilo! Samo sejete zlu krv medju narod!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter