0
Domaći fudbal

Terzić: Nema nameštenih utakmica u Superligi

Objavljeno: 24.01.14 u 09:08

Godinama od čelnika Fudbalskog saveza Srbije slušamo kako je Jelen Superlige iz sezone u sezonu „regularnija“, a novi predsednik Zajednice Superligaša Zvezdan Terzić u izjavi za Žurnal otišao je i korak dalje tvrdeći da je naše elitno fudbalsko takmičenje „izuzetno regularno“.

zvezdan-terzic

„Srpska liga je izuzetno regularna. Znam, ima pametnjakovića koji će da kažu ili je regularna ili nije, metaforično rečeno: kao ne može žena da bude trudna ili malo trudna. E, može… Ovde se odigra godišnje bezmalo 300 utakmica i može neka da izmakne kontroli, što se svud u svetu svodi pod statističkom greškom. Tome u prilog: Udruženje kladioničara Evrope, od 53 lige, ocenilo je da je u našoj najneizvesniji dobitak. Što pokazuje da nema nameštenih, sigurnih utakmica“ – kazao je Terzić.

Interesantno je da je upravo nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije u borbi protiv dojučerašnjeg neprijatelja Tomislava Karadžića neregularnost Jelen Superlige koristio kao jedan od argumenata, a sada je odjednom okrenuo ćurak i priča potpuno drugačije.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter