0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić: Ponosan sam na događaje u Superligi

Objavljeno: 05.05.14 u 22:31

Predsednik Zajednice superligaša Zvezdan Terzić izjavio je da je ponosan na događaje u Jelen Superligi ove sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je time reagovao na današnje saopštenje FK Sloboda, koja je zatražila hitnu vanrednu sednicu Izvršnog odbora Zajednice superligaša, nezadovoljna regularnošću takmičenja ove sezone, za šta glavnog krivca vidi upravo u Zvezdanu Terziću.

Prvenstvo nam u poslednjih 15 godina nikad nije bilo zanimljivije. Neizvesno je ko će biti šampion, ko će u evrokupove, ko će ispasti iz lige i sad ja treba da odgovaram na budalaštine i kafanske priče. Razumem da postoji nepoverenje, ali kreatorima tih teza, pa i vama novinarima poručujem da napravite ozbiljnu analizu o događajima u našem prvenstvu. Moram da kažem da sam veoma ponosan na događaje u Superligi i ubeđen sam da imamo jedan od najpoštenijih i najneizvesnijih šampionata u Evropi. To potpisujem“, rekao je Terzić.

Sednica Izvršnog odbora Zajednice superligaša zakazana je za sredu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter