10
Domaći fudbal

SUDIJSKA KOMISIJA DONELA KONAČNU ODLUKU: Partizan oštećen za penal, sudija suspendovan

Objavljeno: 03.05.15 u 10:35

Priča oko nedosuđenom penalu za Partizan u 148. večitom derbiju konačno je dobila svoj epilog.

Odbor za analizu suđenja ocenio je da je arbitar Danilo Grujić oštetio crno-bele, jer nije signalizirao kazneni udarac u 62. minutu nakon što je Balažic završio na travi posle starta domaćih.

Zbog propusta iz derbija, pomoćni arbitar iz Niša biće na pauzi, ali ne i glavni sudija Milorad Mažić.

Kako pišu Novosti, ovo je ono što je komisija našla u analizi rada arbitara sa meča Crvena zvezdaPartizan:

– prihvaćeni su svi izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja za 24. kolo Superlige.

– prihvaćeni su svi izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja angažovanih u 24. kolu Prve lige Srbija.

– Potkomisija za analizu suđenja analizirala je utakmicu 24. kola Superlige Crvena zvezda – Partizan, koja je odigrana 25.04.2015. Potkomisija za analizu suđenja prihvatila je izveštaj posmatrača suđenja sa navedene utakmice, koji je konstatovao previd prvog dodatnog sudije iz 62. minuta kada nije signalizirao prekršaje u njegovoj zoni odgovornosti. Sudija Danilo Grujić zbog pomenutog propusta neće biti delegiran u narednim kolima Superlige, prenose Novosti.

hotsport.rs

0
0

10 Komentara

  1. Toletova komisija kojom prikrivate vase lopovluke. Ja u kaznenom prostoru izbroja 6 igraca partizana i nijedan nije podigao ruku da signalizira penal a bili su blizi od pomocnika i Mazica. Ja na snimku videh rame a videh i da je Balazic vukao i navukao igraca Zvezde na sebe tako da je izgledalo kao da ga je sruso isto kao sto je lazovic vukao Lazica i kada ga je navukao na sebe samo je pao. da se razumemo to jeste maherski i moze da se svira ali ulagati prigovor na to to je cist bezobrazluk. Partizan hoce da obezbedi sto vise svojih sudija tako da u prelaznom roku i ne mora da kupuje igrace.

    0
    0
    Odgovori
  2. sramota za fss ,mazic nije kaznjen, pa to je skandal nad skandalima.pitam se da li uopste treba ici na utakmice cije rezultate rezira fss.fss urusava fudbal u ovoj zemlji.za sve nerede na utakmicama je kriv fss-uzas…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde bre cutite malo jedino vam je Mazic ostao duza za penal u zadnjih 10 godina.Aostali sviraju i vidjeno i nevidjeno.Kako ste ukrali kup Vojvodini ili utakmice koje se igraju po 100 min to ne komentarisete.

    0
    0
    Odgovori
    • LAZES da nam jedino Mazic ostao duzan za penal, samo u zadnjih 11 derbija 3 razlicite sudije su nam 4 kao suza cista penala ostala duzna!!!
      Kao i sto LAZES da smo ukrali vojvodini kup davsi 2 CISTA kao suza gola spram njihovog 1 iz ofsajda i strelca Mojsova i Ilica od po 2 METRA!!!
      Kao i sto LAZES da se nasi mecevi igraju po 100 minuta, to se desilo JEDNOM za 70 godina a vama se desi 2 puta po sezoni!!!!
      Kad smo vec kod Mazica i 100 minuta meceva i penala, kako ste prosli Banat u kupu pre par sezona? Igrali ste nereseno 90 minuta, a onda je Mazic produzio mec jos 5 minuta a onda u 99. (devedeset devetom minutu) svira ZVEZDANAESTERAC, i zvezda prolazi Banat posle 100 minuta igre i „postenog“ penala!!
      Kao i u sledecem kolu kad vam sudio opet Mazic pa Apatincima za smesan faul igrac dobi posle pola meca crveni i zvezdana umuva nekako 1 gol do kraja sa igracem vise… LIVEMERCINO!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. COVEK IDE NA LOPTU DA JE UDARI GLAVOM RUKE MU STOJE U NORMALNOM POLAZAJU ZA TAJ UDARAC KOJI ZELI DA IZVEDE I LOPTA GA POGADJA U BICEPS , STRASNO !!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj Mažić zaštićen kao beli medved. Samo kad on nije kriv. Ali ok, razumem zašto su ga preskočili, ipak treba da sudi LS pa da UEFA ne sazna da je imao gršaka tokom suđenja.

    0
    0
    Odgovori
  6. Čekaj malo: Partizan je oštećen za penal koji se desio na korneru, i ovi umesto da kazne Nj. V. Narcisa Vrbaškog, koji čudna mi čuda, evo već četvrtu grešku pravi na štetu Partizana u Večitim derbijima, odluče da kazne nebitnog, trećeg pomočnika, čiji je primarni posao da pazi da li je lopta punim obimom prešla liniju ili ne. Sve u nadi da će lažno srpsko sudijsko božanstvo, Ni. V. Narcis Vrbaški dobiti šansu da svira polufinale ili čak finale jednog od dva evropska takmičanja i tako zadržati Srbiju na fudbalskoj mapi Evrope.
    Otvorite oči – Narcis Vrbaški svira protiv Partizana a za CZ u Večitim derbijima i treba da bude izuzet u budućnosti!

    0
    0
    Odgovori
  7. I sad zvezdasi cute a kad se napravi greska u korist Partizana onda se podigne cela drzava od premijera do kera…Svi laju o kradji a sad kad se resavala titula NE POMINJU SE 2 LEVE NOGE FUDBALERA ZVEZDE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter