8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)SPORNO: Da li je Vojvodina oštećena za penal?

Objavljeno: 03.05.15 u 20:04

Vrlo dobar fudbal gledamo u meču 26. kola Jelen Superlige u kojem su se u Novom Sadu sastali Vojvodina i Partizan. Gosti posle prvih 45 minuta vode sa 1:0 golom Vladimira Volkova, ali rezultat je mogao da bude drugačiji.

Pre svega da su domaći iskoristili makar jednu od nekoliko vrlo dobrih šansi, ali i da je sudija ić drugačije procenio situaciju u kaznenom prostoru Partizana koja se odigrala u 42. minutu.

Štopr crno-belih Gregor Balažic je čini se zakasnio da startuje odnosno Mijat Gaćinović je prvi stigao do njega nakon čega ga je Slovenac pokupio, ali je sudija arbitra iz Loznice ostala nema jer po njegovom mišljenju to nije bio prekršaj.

Vaše mišljenje o ovoj situaciji možete da napišete u komentaru.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Ala je puklo kada ga je pokosio,svi su culi osim sudije. Ovaj Dimnitrijevic je los sudija voleo bi da se preslsaju snimci razgovora sa pomocnikom .Sta mu je rekao?

    0
    0
    Odgovori
  2. A sad,penal ne bi nista promenio? Kako ne bi,kad bi Voša povela.Sramota bre glodari ,kako pobeđujete! Mene bi bilo sramota da navijam za takav klub.Zato će Čuka da vas razbije na R.Mitiću!

    0
    0
    Odgovori
  3. Фаул био јесте, али пре тога је човек избио лопту у гол аут, а друго па ок и да је то био гол, ето им 1, а нама 4 хаха 4:1 за нас у укупном, додуше променио би ток игре овај гол, али би опет победили то је свеједно којим резултатом, мада 4:0 заиста изгледа лепше без примљеног гола :))))

    0
    0
    Odgovori
  4. Čista intervencija na nogu Gaćinovića od strane Balažica koji nije imao nameru da pogodi loptu, prema tome nema govora o penalu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter