0
Fudbal

VELIKI HENDIKEP ZA ‘ORLOVE’: Filip Kostić propušta utakmicu sa Norveškom, a evo kakvo je stanje sa Lazovićem!

Objavljeno: 27.09.20 u 12:50

Loše vesti nam stižu iz Nemačke.

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u velikom problemu pred mečeve u Ligi nacija protiv Norveške, Mađarske i Turske.

Naime, srpski reprezentativac Filip Kostić propustiće utakmicu protiv Norveške koja je na programu 8. oktobra, zbog povrede koju je zadobio u utakmici protiv Herte u petak.

Nakon samo 15. minuta igre, Kostić je bio primoran da napusti teren. Srpski fudbaler obavio je jutros lekarske preglede, i prema snimcima, on je istegao ligament kolena, a sportski direktor Bruno Hubner rekao je da ga čeka pauza od nekoliko nedelja.

Po informacijama koje imamo, sve govori da nećemo moći da računamo na Kostića za Oslo – rekao je Vladimir Matijašević, direktor reprezentacije Srbije, za ‘MOZZART Sport’.

PROČITAJTE JOŠ: IZ GRČKE STIŽE BOMBASTIČNA VEST: Ljubimac Delija ponovo u crveno-belom dresu?!

Na njegovoj poziviji u predstojećem meču mogao bi da zaigra Filip Mladenović ili možda čak debitant Mihajlo Ristić.

Darko Lazović se takođe povredio na utakmici sa Turskom, i od tada je van terena. Ipak, očekuje se da će on biti spreman za narednu utakmicu.

– Lazović bi trebalo da bude spreman za Norvešku – kaže Matijašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter