0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

IZ GRČKE STIŽE BOMBASTIČNA VEST: Ljubimac Delija ponovo u crveno-belom dresu?!

Objavljeno: 27.09.20 u 10:46

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić blizu je pronalaska novog angažmana.

U toku jučerašnjeg dana odjeknula je ‘bomba’ iz Francuske. Naime, srpski internacionalac Nemanja Radonjić nije više u planovima Andrea Viljaš Boaša, a više o tome pročitajte OVDE.

Međutim, iz Grčke nam stiže nova vest vezana za talentovanog fudbalera, a to je da upravo on ponuđen Olimpijakosu. Mediji na jugu Evrope masovno šire informaciju kako je Pirej nova stanica Nemanje Radonjića.

Poznato je već da pirejski gigant planira da nakon dvomeča sa Omonijom u plej-ofu za Ligu šampiona pojuri još jedno pojačanje na krilu, a to mesto upravi bi mogao da ‘popuni’ bivši fudbaler Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: MILOJEVIĆ I MARIN U ČETVRTFINALU: Bivši trener i kapiten Crvene zvezde sa Al Ahlijem jurišaju ka trofeju Azijske Lige šampiona!

Grčka medijska kuća ‘Nova Sport’ javlja da je Radonjića Olimpijakosu ponudio njegov agent, uz konstataciju da su odnosi pirejskog kluba i Marseja jako dobri što bi takođe moglo da pogoduje realizaciji transfera. Ipak, konkurenti koji bi mogli da ‘dođu’ na tu poziciju Sofijan Bufal iz Sautemptona, Žan Kevin Nkudu iz Bešiktaša i Gari Rodrigez koji je na pozajmici u Fenerbahčeu.

Radonjić bi u Olimpijakosu za saigrača imao Lazara Ranđelovića, koji pruža odlične partije u dresu pirejskog velikana.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter