0
Evropske lige

fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Ukrajine na stadionu Rajka Mitica, Beograd 17.11.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Ukrajine, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020

UŽASNE VESTI ZA LJUBIŠU TUMBAKOVIĆA: Reprezentativcu Srbije nastradalo koleno u sinoćnoj utakmici!?

Objavljeno: 26.09.20 u 09:18

Za selektora reprezentacije Srbije, Ljubišu Tumbakovića, užasne vesti stižu iz Nemačke.

Naime, u ubedljivoj pobedi Ajntrahta nad Hertom (3:1), srpski reprezentativac Filip Kostić doživeo je povredu već u 15. minutu susreta.

Prema nezvaničnim informacijama srpskom internacionalcu je nastradalo desno koleno, nakon jednog duela sa štoperom berlinske Herte.

Ukoliko se bude ispostavilo da se radi o ozbiljnoj povredi, to bi predstavljao težak udarac za naš nacionalni tim, s obzirom da Srbiju očekuje meč protiv Norveške 8. oktobra u okviru baraža za Evropsko prvenstvo.

Iako lišen pomoći Srbina, Ajntraht nije imao mnogo problema sa Hertom. Gosti su već u prvom poluvremenu stekli prednost od 2:0 golovima Andree Silve iz penala u 30. minutu, dok je sedam minuta kasnije Bas Dost bio precizan i duplirao vođstvo.

PROČITAJTE JOŠ: REPREZENTATIVAC SRBIJE IMA NOVI ANGAŽMAN: Jedan od najboljih domaćih baskataša se seli u Saudijsku Arabiju!

Sebastijan Rode je u 71. minutu potvrdio trijumf Ajntrahta, da bi gosti počastili domaćina pošto je Hintereger postigao autogol za konačnih 3:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter