0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

HRVAT IZ ‘VOŠE’ OBJASNIO ZEMLJACIMA: ‘Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan guraju sudije’

Objavljeno: 26.06.20 u 12:36

Finale Kupa Srbije u Nišu opravdalo je sva očekivanja navijača, Vojvodina je u uzbudljivom meču (2:2) slavila nakon boljeg izvođenja penala.

Jedan od najzapaženijih u timu Nenada Lalatovića bio je štoper Slavko Bralić koji je tokom meča obavio dobar posao. Hrvatski fudbaler je u intervjuu za ‘24sata‘ govorio o svojim utiscima nakon osvajanja trofeja.

– Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan – rekao je Bralić koji je potom komentarisao igranje na niškom ‘Čairu’.

GORI NOVI SAD: ‘Firma’ peva ‘Silov’o si Partizan Lalate’ – On dodao: ‘I to mnogo puta’

– Nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri sa nas na sebe. Lalatović je sjajan čovek, stručnjak i motivator – poručio je Bralić.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I za kraj sezone…. ❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Tokom utakmice bio je zadužen za nigerijskog napadača Umara Sadika, a fudbaler Partizana je na njega ostavio utisak.

– Čuvao sam Nigerijca Umara Sadika, pa to je napadač od 20 miliona evra. Došao iz Rome, u Ligi Evrope se poigravao sa štoperima Junajteda, pored njega Megvajer je izgledao smešno – rekao je fudbaler Vojvodine.

NIGERIJCI PIŠU: Sadik napušta Partizan, crno-beli dobijaju rekordno obeštećenje?!

Bralić smatra da nije lako igrati u Srbiji, posebno protiv Zvezde i Partizana, za koje smatra da imaju podršku sudija.

– Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan guraju sudije. Liga nije kvalitetna kao hrvatska jer ima više klubova, pa se kvalitet malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača – smatra defanzivac.

On poručuje da uživa u Novom Sadu.

– U Srbiji nisam imao nikakvih neugodnosti, a jedini sam hrvatski fudbaler u Superligi. Klub je sređen, finansije uredne i uslovi fantastični. Imam ugovor do sledećeg leta. Ovde vole Hrvate, Delač (Matej) je ostavio trag, a sada ovim osvajanjem Kupa verovatno i ja – rekao je Bralić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter