3
Domaći fudbal

NIGERIJCI PIŠU: Sadik napušta Partizan, crno-beli dobijaju rekordno obeštećenje?!

Objavljeno: 25.06.20 u 18:57

Nigersijski fudbaler Umar Sadik po pisanju nigerijskih medija odigrao je poslednji meč u dresu ‘parnog valjka’.

Jedan od najpopularnijih portala iz Nigerije ‘Owngoalnigeria’ preneo je da je napadač Partizana na pragu ugovora sa Lilom, a da bi u francuskom timu mogao da zameni Viktora Osimhena koji će pojačati Napoli.

PARTIZANU OTEŽAN PUT: Evo šta poraz u finalu Kupa znači za evropski pohod crno-belih

Lil će od tog transfera zaraditi 50 miliona evra, kako navodi nigerijski portal Partizan bi od prodaje Sadika mogao da zaradi 15 miliona evra.

Sadiq Umar Expected To Seal Transfer To Lille As Osimhen’s Replacement Next Week https://t.co/GGBDYjsAUi via @owngoalnigeria pic.twitter.com/g53XmcuCFj

Takođe navode da je Lil pobedio Lion i Borusiju iz Menhengladbaha u trci za Sadikov potpis. Odlične igre krasile su Sadika od dolaska iz Rome, u dresu Partizana postigao je 17 golova uz isto toliko asistencija.

FOTO: FK Partizan 

 

0
0

3 Komentara

  1. AJDE VAZURA VUCELICU DAJ
    NEI MILION. KKPARTIZANU
    I VK PARTIZANU. VIDIS DA OD OVE LADTI VAJDE NEMA.
    NE SVE U SVOJE DZEPOVE.
    POKAZITE DA STE PRAVI
    PARTIZANOVCI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Savo odmarao7 dana ceo prvi tim a vojvodina obe utakmice igrala sa istim timom i bruka je da nije pobedio u regulrnom toku a u nastavcima partizan igrao na penale umesto na pobedu

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi koji ne vole Partizan navijaće da odu Sadik, Stevanović a i Asano. Bez obzira na novac koji se uzme jer se zna kako se on trosi, a ne saniraju dugovanja.. Partizan ce biti slabiji bez obzira na kupovinu. Videlo se u Nisu da samo Sadik moze nesto sam pored Stevanovica. Ostalo borbeno ali bez lucidnosti. Uprava dobro da razmisli, jer na tankom ledu moze sve da eskalira i propadne jos jedna sezona.. A onda ne postoje opravdanja..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter