4
Domaći fudbal

GORI NOVI SAD: ‘Firma’ peva ‘Silov’o si Partizan Lalate’ – On dodao: ‘I to mnogo puta’

Objavljeno: 25.06.20 u 21:29

Fudbaleri Vojvodine dobili su svečani doček na stadionu ‘Karađorđe’ nakon osvajanja Kupa Srbije u Nišu.

Euforični navijači zapevali su treneru ‘sada si uz’o trofej Lalate’, a kada je trener Vojvodine zapalio baklju i pred njima zapevao, počela je sa tribina da se ori i druga pesma.

EMOCIJE OBUZELE LALATOVIĆA: Nikad slađa pobeda! Trijumf posvećujem sinovima i ćerki!

 

Sa tribina se čula uvredljiva pesmu na račun navijača Partizana ‘Silov’o si Lalo Grobare’, a i sam Lalatović se u jednom trenutku pridružio pesmi.

I to ne prvi put, mnogo puta – dodao je Lalatović i izazvao oduševljenje navijača.

Podsetimo, nakon što je meč finala Kupa Srbije završen bez pobednika (2:2), a ni produžeci nisu dali pobednika, usledilo je izvođenje penala, a tu je bolja bila Vojvodina koja je slavila 4:2.

0
0

4 Komentara

  1. Beda od trenera. Toliko ga voli njegova zvezda da mu ni pionire ne daju na čuvanje, zreniranje, zato luta po drugim klubovima jer kući u dvok omiljeni llub mesta nema,niži rang poznanja fudbala. Jedva na penale dobio nešto, dajte mu da osvoji i koju lubenicu u uličnom fudbalu. Eee jado, nauči se prvo kulturi, takvih kao ti po ulici NS i BG ima koliko hoćeš. Nikad taj neće biti klasa trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta kaže mister naduvenko, bedak, pa i oni nešto da osvoje da im trener ne završi na psihijatriji, pa on ni njegovoj zvezdi ne treba, da treba bio bi kod njih, nek se raduje malo i on, uskoro će pucati po šavovima kad ga evropa vrati tamo gde mu je i mesto,da jede kokice i pije limundžadu iza stadiona, Lalate hajde se malo pogledaj u ogledalo i poskakuj, valjaće ti malo treninga pre nego se strmekneš u evropi, hajd sad štura po kokice. Savo je za tebe doktor fudbala, okači sliku njegovu u dnevnu sobu da te podseća na to šta je tener, toliko si nisko pao da te jedino penal rulet vadi, idi kopaj malo po oranicama tamo, možda se osvestiš na vreme.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo samo govori da lalatu treba neka daska.. U prvom poluvremenu nije bilo ni jedne pesme protiv njega. Posle drugog gola pomislio je da je gotovo i poceo da provocira i onda je krenulo.. Mogao je da poentira, da pokaze da je veci od situacije, da spusti loptu jer je sport.. Odabrao je drugo. Niko ga u javnosti nije osudio.. A zar stvarno misli da ce ovo ovako proci.. mnogo puta kaze… Crno bela armija ce mu dokazati suprotno… njegovog mu krsta, na zalost…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter